Gesloten aanhangwagen huren

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Gesloten aanhangwagen huren

Voor het huren van een aanhangwagen dient u te beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs B of BE (dit is afhankelijk van het gewicht van het trekkend voertuig). Ook als u geen huurder bent van een Eurobox kunt u bij ons een aanhangwagen huren. De huur van de aanhangwagen bedraagt € 27,- per kalenderdag inclusief BTW. Een kalenderdag is binnen de openingstijden van de receptie van de vestiging. De borg bedraagt € 100,- en dient vooraf contant of per PIN te worden voldaan. Als u bij Eurobox minimaal één maand een opslagruimte vanaf 3m2 huurt, mag u bij het inhuizen de gehele dag gratis gebruik maken van een aanhangwagen. De borg moet natuurlijk wel voldaan worden.

aanhanger huren

De  laadruimte van de Eurobox aanhangwagens hebben de volgende afmetingen:

Lengte:                2,50 meter 

Breedte:              1,30 meter

Hoogte:               1,52 meter

Totale inhoud: 5 kubieke meter

Laadvermogen: 981 Kilogram

Voorzieningen: Eigen kentekenplaat 

Reserveren aanhangwagen

Het is altijd verstandig de aanhangwagen tijdig te reserveren. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u over een aanhangwagen kunt beschikken op het door u gewenste moment. De aanhangwagen kunt u reserveren middels onderstaand formulier of bij de receptie van een van de vestigingen van Eurobox Self Storage.

Klik hier om een aanhangwagen te reserveren

Let op! Uw reservering vervalt 2 uur na afgesproken datum en tijdstip. Indien u uw reservering niet nakomt of binnen 24 uur voor aanvang annuleert dan zijn wij genoodzaakt u hiervoor annuleringskosten in rekening te brengen ten bedrage van €5,-. Wanneer u de aanhangwagen gratis zou meekrijgen dan rekenen wij helemaal geen kosten maar vervalt het gratis aanbod aangezien wij de aanhangwagen beschikbaar hebben gehouden voor u.