• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Aanhangwagen huren

Bij iedere vestiging van Eurobox Self Storage kunt u een aanhangwagen huren, de aanhangwagens van Eurobox zijn altijd goed onderhouden door erkende Bovag bedrijven, zijn voorzien van vaste wanden met deuren en hebben ruime afmetingen. 

Aanhangwagens van Eurobox kunt u huren in: Rotterdam, Hoofddorp,  Noordwijk, Haarlem, Bergen op Zoom, Gouda, Dordrecht en Leiden.

Gesloten aanhangwagenverhuur
Gesloten aanhangwagenverhuur

Voordelig een Aanhangwagen huren

Bij Eurobox Self Storage bieden wij betaalbare opties voor het huren van een aanhangwagen. Om deze te kunnen huren, dient u te beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs B of BE, afhankelijk van het gewicht van het trekkend voertuig. De huurprijs bedraagt €27,- per kalenderdag, inclusief BTW. Binnen de openingstijden van de vestiging kunt u de aanhangwagen voor een hele dag gebruiken. De borg voor de aanhangwagen is €100,-, te voldoen contant of per PIN voorafgaand aan de huurperiode.

Speciale aanbieding: Indien u bij Eurobox minimaal één maand een opslagruimte vanaf 3m2 huurt, kunt u tijdens het inhuizen de gehele dag gratis gebruikmaken van een aanhangwagen. Houd er rekening mee dat de borg nog steeds van toepassing is.

Reserveer uw aanhangwagen tijdig om zeker te zijn van beschikbaarheid. Reserveringen kunnen worden gemaakt via het formulier hieronder of telefonisch. Houd er rekening mee dat reserveringen vervallen 2 uur na de afgesproken datum en tijd. Bij niet-nakoming of annulering binnen 24 uur voor aanvang worden annuleringskosten van €15,- in rekening gebracht. Gratis gebruik vervalt als deze beschikbaar is gehouden en niet wordt gebruikt.

Afmetingen van de aanhangwagen:

- Lengte: 2,50 m.

- Breedte: 1,30 m.

- Hoogte: 1,52 m.

- Totale inhoud: 5 kubieke meter

- Laadvermogen: 981 Kilogram

- Voorzieningen: Eigen kentekenplaat

U huurt geen opslagruimte?

Ook als u geen opslagruimte bij een van de Eurobox Self Storage vestigingen (meer) huurt, kunt u bij ons een gesloten aanhangwagen huren tegen een scherp tarief van €27,- per kalenderdag. Houdt u rekening met een borg van €100,-. Deze kunt u pinnen of kontant betalen.

Houd bij het rijden met een aanhangwagen rekening met de wettelijk toegestane maximumsnelheid van 90 kilometer per uur op (auto)snelwegen. Op andere wegen geldt de ter plaatse geldende maximumsnelheid. In de meeste gevallen is rijbewijs B voldoende, tenzij de aanhanger en leeggewicht van de trekkende auto samen boven de 3.500 kilogram uitkomen; in dat geval is rijbewijs BE vereist.

Bij Eurobox zorgen wij ervoor dat onze aanhangwagens schoon, goed onderhouden en gesloten zijn, zodat uw goederen gegarandeerd droog blijven. Reserveer vandaag nog uw aanhangwagen voor een soepele verhuizing of transportklus!

Uw gegevens

Reserveringsverzoek aanhangwagen

Maatoplossing voor uw opslag behoefte

Waarom kiezen voor Eurobox Self Storage®

Tevreden klanten
43.000+
Units in Nederland
6200
Dagen toegankelijk
365
Scroll naar boven