• Meer dan 41.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,9 van 5 sterren

Aanhangwagen huren

Bij iedere vestiging van Eurobox Self Storage kunt u een aanhangwagen huren, de aanhangwagens van Eurobox zijn altijd goed onderhouden door erkende Bovag bedrijven, zijn voorzien van vaste wanden met deuren en hebben ruime afmetingen. 

Aanhangwagens van Eurobox kunt u huren in: Rotterdam, Hoofddorp,  Noordwijk, Haarlem, Bergen op Zoom, Gouda, Dordrecht en Leiden.

Goedkoop een aanhangwagen huren

Voor het huren van een aanhangwagen dient u te beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs B of BE (dit is afhankelijk van het gewicht van het trekkend voertuig). De huur van de aanhangwagen bedraagt €27,- per kalenderdag inclusief BTW. Een kalenderdag is binnen de openingstijden van de receptie van de vestiging. De borg bedraagt €100,- en dient vooraf contant of per PIN te worden voldaan. Als u bij Eurobox minimaal één maand een opslagruimte vanaf 3m2 huurt, mag u bij het inhuizen de gehele dag gratis gebruik maken van een aanhangwagen. De borg moet natuurlijk wel voldaan worden.

Reserveren aanhangwagen

Het is altijd verstandig de aanhangwagen tijdig te reserveren. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u over een aanhangwagen kan beschikken op het door u gewenste moment. De aanhangwagen kunt u reserveren middels onderstaand formulier of telefonisch. Het telefoonnummer vindt u bij contact.

Let op! Uw reservering vervalt 2 uur na afgesproken datum en tijdstip. Indien u uw reservering niet nakomt of binnen 24 uur voor aanvang annuleert dan zijn wij genoodzaakt u hiervoor annuleringskosten in rekening te brengen ten bedrage van €15,-. Wanneer u de aanhangwagen gratis zou meekrijgen dan rekenen wij helemaal geen kosten, maar vervalt het gratis aanbod aangezien wij de aanhangwagen beschikbaar hebben gehouden voor u.

Afmeting aanhangwagen

De aanhangwagens van Eurobox zijn voorzien van een eigen kenteken en kentekenplaten. U hoeft zelf dus niet te zorgen voor een kentekenplaat. De aanhangwagens van Eurobox zijn schoon en goed onderhouden. Uw goederen komen gegarandeerd droog over doordat alle aanhangwagens gesloten zijn. Door de ruime binnenmaten van de aanhangwagens kan hij iedere klus aan.

De laadruimte van de aanhangwagen heeft de volgende afmetingen:

  • Lengte: 2,50 m.
  • Breedte: 1,30 m.
  • Hoogte: 1,52 m.
  • Totale inhoud: 5 kubieke meter
  • Laadvermogen: 981 Kilogram
  • Voorzieningen: Eigen kentekenplaat 

Geen opslagruimte nodig maar wel een aanhangwagen huren?

Ook dat kan bij Eurobox! De gesloten aanhangwagens van Eurobox zijn tevens te huur als u geen opslagruimte huurt. Het tarief voor dit formaat gesloten aanhangwagen is zeer scherp: voor een hele kalenderdag betaalt u slechts €27,-. Wij hanteren een borg van €100,-. Nadat u de aanhangwagen weer op de afgesproken tijd, schoon en onbeschadigd heeft terug gebracht ontvangt u deze borg weer retour van ons. 

Snelheid met een aanhanger

De wettelijk toegestane maximum snelheid met een aanhangwagen op (auto)snelwegen is 90 kilometer per uur; op alle overige wegen mag u de ter plaatse geldende maximum snelheid rijden. Let wel op dat u met een aanhangwagen een langere remweg heeft dan normaal. Het rijden met een aanhangwagen is vrij gemakkelijk. Aanhangwagens van de door ons gehanteerde afmetingen volgen de auto gewoon. Echter blijft het altijd belangrijk dat u anticiperend rijdt, wanneer u met een aanhangwagen rijdt. 

Benodigd rijbewijs

In veel gevallen mag de te huren aanhangwagen gereden worden met het reguliere rijbewijs B. Om te bepalen met welk rijbewijs u met onze aanhangwagen mag rijden zijn de volgende regels van kracht:

U heeft rijbewijs B nodig indien aanhanger (1350 kilo) en leeggewicht van de trekkende auto samen niet boven de 3.500 kilo (leeggewicht + laadvermogen) uitkomen. De aanhanger mag zwaarder zijn dan de lege auto.

Uw gegevens

Reserveringsverzoek aanhangwagen

Maatoplossing voor uw opslag behoefte

Waarom kiezen voor Eurobox Self Storage®

Tevreden klanten
41.000+
Units in Nederland
6000
Dagen toegankelijk
365
Scroll naar boven