• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Veiligheid

Bij Eurobox liggen uw waardevolle goederen uiteraard veilig opgeslagen. Zo wordt het terrein van Eurobox buiten de openingstijden afgesloten door middel van een automatische rolpoort. Toegang tot het gebouw van Eurobox en uw opslagruimte wordt u alleen verleend indien u beschikt over een valide persoonlijke toegangscode en sleutel.

Opslagruimte dag en nacht bewaakt

Naast de bovengenoemde fysieke beveiligingen beschikken de Mini Opslag centra van Eurobox over diverse elektronische beveiligingssystemen. Zo zijn er in en rond de gebouwen van Eurobox bewakingscamera's gemonteerd die uw dierbare goederen 24 uur per dag in de gaten houden. Daarnaast zijn alle gebouwen voorzien van brand- en inbraakalarm en kunt u beschikken over individueel boxalarm. Ook lopen onze medewerkers dagelijks controle rondes en wordt er in en rond de opslagcentra van Eurobox gesurveilleerd door een beveiligingsbedrijf waarbij zij letten op afwijkingen en bijzonderheden. Door dit totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen bent u bij Eurobox verzekerd van een zeer veilige opslagruimte.

Verwarming en ventilatie

Alle opslagruimtes worden verwarmd en geventileerd om uw waardevolle en dierbare goederen in topconditie te houden. U ziet, we laten niets gelegen liggen om de veiligheid van uw goederen te waarborgen. U kunt dan ook met een gerust hart uw goederen bij Eurobox stallen.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Hoeveel opslag huren?

Hoe weet u hoeveel opslag u nodig heeft? Soms kan het lastig zijn om in te schatten hoeveel vierkante of kubieke meters u nodig heeft. Daarvoor hebben wij een handige tool: de ruimtecalculator. De ruimtecalculator is heel eenvoudig in te vullen en berekent voor u welke opslag een goede indicatie is van de ruimte die u nodig heeft.

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van de vestigingen van Eurobox. Zo kunt u samen met onze service medewerkers bepalen welke ruimte voor u het meest geschikt is. Door de grote sortering opslagruimtes kan Eurobox Self Storage u altijd een maatoplossing bieden. Of kom vrijblijvend langs bij een van onze Self Storage centra. Tijdens een rondleiding informeren onze deskundige medewerkers u graag over alle mogelijkheden.

Scroll naar boven