• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Transport

Indien u uw inboedel gaat verhuizen is het prettig om te weten dat wij u niet alleen opslagruimte bieden, maar ook diverse vervoersmogelijkheden kunnen bieden om het verhuizen van uw spullen makkelijker te maken zoals een aanhangwagen, bestelbus, verhuiswagen met lift of zelfs verhuizers!

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Aanhangwagen

Aanhangwagn hurenAls u een opslagruimte gaat huren van minimaal 9m³ dan kunt u bij het inhuizen 1 volle dag gratis gebruik maken van één van onze gesloten aanhangwagens. Informeert u bij Eurobox naar de voorwaarden voor het gratis huren van de aanhangwagen. De aanhangwagens van Eurobox zijn voorzien van een eigen kenteken. U hoeft zelf dus niet te zorgen voor een kentekenplaat en over het algemeen mag u met de aanhangwagen rijden met rijbewijs B. De aanhangwagens van Eurobox Self Storage zijn schoon en goed onderhouden door een BOVAG garage. Uw goederen komen gegarandeerd droog aan bij Eurobox, doordat alle aanhangwagens gesloten zijn en u met aanhangwagen altijd binnen bij ons kunt laden en lossen. De aanhangwagen is voorzien van een vaste opbouw met deuren welke gebruiksgemak opleveren. Door de ruime binnenmaten van de aanhangwagens (2,50 m (L) x 1,30 m (B) x 1,60 m (H)) kunt u vrijwel alles hierin vervoeren. De aanhangwagens zijn beschikbaar in al onze vestigingen. 

AanhangerverhuurDe aanhangwagens in Leiden, Hoofddorp, Rotterdam, Gouda, Haarlem, Bergen op Zoom en Noordwijk zijn tevens te huur indien u geen opslagruimte bij ons huurt!

Verhuisbus

Bus huren bij opslag

De Eurobox vestigingen in Noordwijk, Haarlem en Leiden hebben tevens een bestelbus te huur. Het betreft hier een schone en goed onderhouden Ford Transit van 8,5 m³ of Mercedes Sprinter 11 m³ inhoud. Door de ruime binnenmaten van de verhuisbus (2,80 m (L) x 1,74 m (B) x 1,76 m (H)) kan hij iedere klus aan. Wilt u een verhuisbus in een van de bovengenoemde vestigingen huren klik dan op de button hieronder: 

Verhuiswagen met laadklep

Verhuiswagen met laadklep hurenDe Eurobox vestigingen in Hoofddorp, Gouda en Bergen op Zoom hebben naast de aanhanger ook een grote verhuiswagen met laadklep voor u klaar staan. Deze kunt u huren indien u in bezit bent van rijbewijs B; u hoeft dus geen vrachtwagen rijbewijs voor dit formaat te hebben. Wilt u uw volledige inboedel, piano of zware kasten vervoeren naar uw opslagruimte? De verhuiswagens hebben ruime binnenmaten van 4,17 m (L) x 2,19 m (B) x 2,28 m (21M³) of 4,25 (L) x 2,11 (b) x 2,11 (h) (19m³). Voor meer informatie over het huren en reserveren van de verhuiswagen met laadklep kunt u op de button hieronder klikken:

fg

★★★★★

"Heldere afspraken, alles duidelijk toegelicht. Je weet precies waar je aan toe bent"

Mark H

★★★★★

"Goeie service. Vriendelijk mensen.Twee jaar gebruik van gemaakt. Top"

Joke v.d. W

★★★★☆

"Voldoet 100% aan de verwachtingen"

Fred M.

Scroll naar boven