• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Motorstalling huren

Bij Eurobox Self Storage kunt u uw motor in een droge, schone en veilige omgeving stallen. Een droge en verwarmde stalling voor de motorfiets is erg belangrijk voor de conditie van uw motor. 

Winterstalling motorfiets

Waar gaat u uw motor in de winter stallen? Als u zuinig bent op uw motor en deze ’s winters graag veilig binnen wilt zetten is een opslagruimte bij Eurobox een goede en goedkope oplossing. Uw motor staat bij Eurobox in een geconditioneerde en beveiligde ruimte waar alleen u toegang tot heeft. Het pand is onder andere voorzien van inbraakalarm, brandalarm en 24 uurs videobewaking. Daarnaast wordt het pand verwarmd (minimaal 12 graden) en geventileerd zodat uw motor onder de beste condities staat opgeslagen. Het aansluiten van uw druppellader is niet mogelijk, uit veiligheidsoverwegingen zijn er standaard geen stroomvoorzieningen. 

Uw motorstalling

Als u uw motor komt brengen dan kunt u deze zelfstandig in de opslagruimte plaatsen, ook als het nog een dag mooi weer is zou u deze weer even kunnen ophalen. De eisen welke uw verzekeraar aan u stelt ten aanzien van het op slot zetten van de motor gelden ook voor het stallen van uw motor in de opslagruimte van Eurobox. Het is dan ook geen enkel probleem uw motor van uw eigen sloten te voorzien. Indien u dit wenst mag u uw motor uiteraard voorzien van uw motorhoes. Gedurende de stalling van uw motor kunt u dagelijks van 06:00 tot 23:00 uur bij uw motor.   

Flexibele huurperiode

Of u nu voor langere tijd uw motor wilt stallen of alleen een winterstalling voor uw motorfiets zoekt, de huurperiode is flexibel. U zit niet vast aan lange termijn contracten en betaalt alleen voor de periode waarin de motor daadwerkelijk in stalling staat. De motorstalling is iedere willekeurige dag van de maand opzegbaar. Wel moet u rekening houden met een opzegtermijn van 14 dagen. Eventueel te veel betaalde huur ontvangt u uiteraard retour. Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u terecht bij onze medewerkers, selecteer u eerst de vestiging naar keuze: vestigingen. Let op! De voor een motor geschikte opslagruimtes zijn beperkt voorradig!

Gestalde motorvoertuigen zowel in opslagruimtes als eventuele gezamenlijke ruimtes voor motorstalling zijn uitgesloten van onze verzekering en dient u zelf te verzekeren. Het is raadzaam om uw verzekeraar op de hoogte te stellen dat u uw motorvoertuig bij Eurobox stalt.

Motorstalling offerte

Vul een gewenste startdatum in (indicatief)
Vul svp het merk en type in zodat wij het benodigde formaat kunnen inschatten.
Vul uw naam in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Hoeveel opslag huren?

Hoe weet u hoeveel opslag u nodig heeft? Soms kan het lastig zijn om in te schatten hoeveel vierkante of kubieke meters u nodig heeft. Daarvoor hebben wij een handige tool: de ruimtecalculator. De ruimtecalculator is heel eenvoudig in te vullen en berekent voor u welke opslag een goede indicatie is van de ruimte die u nodig heeft. Maar deze is voor motorfietsen wat lastig te gebruiken. 

U kunt het beste even contact opnemen met een van de vestigingen van Eurobox. Zo kunt u samen met onze service medewerkers bepalen welke ruimte voor uw motor het meest geschikt is. Door de grote sortering opslagruimtes kan Eurobox Self Storage u altijd een maatoplossing bieden. Of kom vrijblijvend langs bij een van onze Self Storage centra. Tijdens een rondleiding informeren onze deskundige medewerkers u graag over alle mogelijkheden van motorstalling. 

Offerte motorstalling
Scroll naar boven