• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Magazijnopslag

Magazijnopslag huren voor professionals

Als u een groeiend bedrijf heeft dat goederen verkoopt of verhuurt, bent u waarschijnlijk bekend met het probleem dat opslag heet. Uw kantoor of kleine bedrijfsruimte staat al snel vol, en het wordt tijd een magazijn te huren of te laten bouwen. Maar zo’n grote investering is niet altijd nodig.

Bent u op zoek naar een voordelige en vooral flexibele oplossing voor uw opslagprobleem? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding bij Eurobox Self Storage.

Flexibele magazijnopslag

Bij Eurobox huurt u een opslagruimte die bij uw bedrijf past. Als u niet veel voorraad of goederen op wil slaan, is onze kleinste ruimte met een vloeroppervlakte van 1 m² wellicht genoeg. Voor bedrijven die hele pallets willen opslaan hebben we grote ruimtes. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitrekenen van uw opslagbehoefte.

U betaalt dus alleen voor de opslagruimte die u nodig heeft. En mocht deze opslagbehoefte veranderen, dan is het overstappen naar een grotere of kleinere ruimte geheel gratis. Deze flexibiliteit is onmogelijk wanneer u een magazijn huurt, koopt of laat bouwen. 

Starters

U heeft een businessmodel en wilt iets gaan verkopen? Ook dan zult u al snel te maken krijgen met het gebrek of te kort aan magazijnopslag. Juist voor starters kan een ruimte bij een flexibel opslagbedrijf als Eurobox de oplossing zijn, u kunt bij ons namelijk de ruimte laten groeien naar mate uw bedrijf en voorraad groeit. Een magazijn op de groei!

Daarnaast is het ook mogelijk om een magazijnopslag voor korte periodes te huren. Dit is erg handig wanneer uw bedrijf verhuist of als u bijvoorbeeld voor de feestdagen in één keer extra veel voorraad heeft. De minimale huurperiode is 14 dagen. Ook wanneer u voor een langere periode huurt, kunt u gebruikmaken van een opzegtermijn van slechts 14 dagen. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

De voordelen van magazijnopslag bij Eurobox Self Storage

  • Onze opslagruimtes zijn geconditioneerd. Dit betekent dat ze goed geïsoleerd, geventileerd en droog zijn. Ook zorgen we ervoor dat het er altijd minimaal 13 graden is, zodat uw spullen worden beschermd tegen vocht. 
  • U kunt met uw auto of bestelwagen naar binnen rijden om goederen in uw magazijnopslag te plaatsen of om iets op te halen. Zo blijven u en uw spullen droog, ook wanneer het slecht weer is.
  • U heeft 365 dagen per jaar toegang tot uw opslagruimte, van 06:00 tot 23:00 uur. 
  • Elke vestiging beschikt over meerdere karretjes en een pompwagen zodat u uw dozen en pallets zonder moeite in uw magazijnopslag plaatst.
  • U kunt uw bestellingen rechtstreeks bij de Eurobox vestiging laten leveren. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw goederen veilig in uw opslagruimte worden geplaatst. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze extra dienst.
Scroll naar boven