• Meer dan 41.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,9 van 5 sterren

Bezichtiging plannen

Makkelijk en snel een bezichtiging inplannen

Als u interesse heeft in het huren van een opslagruimte is het aan te bevelen om bij Eurobox Self Storage een vrijblijvende bezichtiging in te plannen. Wij hebben een groot aanbod opslagruimtes in wel 30 verschillende afmetingen. Ook onderling kunnen deze opslagruimtes verschillen in lengte en breedte maten. Onze ervaring is dat geïnteresseerden aanvankelijk de benodigde ruimte vaak veel te groot inschatten.

Rondleiding

Tijdens een vrijblijvende rondleiding staan onze ervaren store managers voor u klaar om de hoeveelheid spullen met u door te nemen en te adviseren over de juiste afmeting van de opslagruimte. U bent er dan van verzekerd dat u niet betaalt voor ruimte die u niet nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd hoe de opslagruimtes er uitzien en wilt u graag wat opslagruimtes komen bekijken om de juiste maat opslagruimte te vinden? Door onderstaand formulier in te vullen kunt u een datum en tijdstip kiezen, welke u het beste schikt om bij Eurobox Self Storage langs te komen. Zodra wij het formulier ingevuld hebben ontvangen zullen wij u de afspraak bevestigen. 

Op het verwerken van uw persoonsgegevens is onze privacyverklaring van toepassing, onze privacyverklaring kunt u hier nalezen.  

e-mailadres
Kies de door u gewenste dag. Zondag zijn we gesloten.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven