• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Verhuisservice

Verhuizen is een vak apart; indien u daar hulp bij nodig heeft, kan Eurobox Self Storage u hiermee helpen. Met onze vakbekwame partners bieden wij u onze verhuisservice aan. Wij hebben samenwerkingen met partners, waarvoor wij qua kwaliteit van de verhuizing in kunnen staan; door de veelal jarenlange samenwerking hebben wij voor u reeds de betrouwbaarste verhuizers uitgezocht. 

Verhuisservice op maat

De verhuisservice van Eurobox Self Storage is een service op maat, samen met u wordt bepaald hoeveel hulp u in wilt schakelen. Zo kunnen onze partners alleen zorgdragen voor een chauffeur en het vervoer indien u zelf genoeg helpende handen klaar kunt hebben staan. Heeft u dit niet dan kan het aanbod desgewenst uitgebreid worden met extra verhuizers. In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn om een verhuislift in te schakelen bij de verhuizing, ook dit kunnen onze partners voor u! Wilt u uw gehele verhuizing uit handen geven dan is dit uiteraard ook mogelijk, indien gewenst kunnen uw meubelstukken voor u gedemonteerd worden en al uw huisraad voor uw ingepakt worden zonder dat u dit zelf hoeft te doen! 

Eurobox Verhuisservice: U bepaalt zelf hoeveel verhuishulp u nodig heeft van en naar de opslagruimte. 

Tarieven verhuisservice

De Eurobox verhuisservice op maat is de goedkoopste manier van verhuizen, u bepaalt zelf wat u nodig heeft voor uw verhuizing en bent er op deze manier van verzekerd dat uw verhuizing naar of van een Eurobox vestiging vele malen goedkoper zal uitpakken dan met een traditioneel verhuisbedrijf. Hieronder treft u de tarieven aan van het huren van onze bussen. Wilt u zich laten verhuizen dan kunnen wij u in contact brengen met een verhuizer die u een prijsopgave zal geven voor het vervoer naar of van onze vestigingen. 

Verhuiswagen met laadklep € 70,- voor een halve dag of € 110,- per kalenderdag, daarnaast dient u de verhuiswagen voor eigen kosten af te tanken.

Verhuisbus € 60,- voor een halve dag of € 90,- per kalenderdag, daarnaast dient u de verhuisbus voor eigen kosten af te tanken.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Hoeveel opslag huren?

Hoe weet u hoeveel opslag u nodig heeft? Soms kan het lastig zijn om in te schatten hoeveel vierkante of kubieke meters u nodig heeft. Daarvoor hebben wij een handige tool: de ruimtecalculator. De ruimtecalculator is heel eenvoudig in te vullen en berekent voor u welke opslag een goede indicatie is van de ruimte die u nodig heeft.

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van de vestigingen van Eurobox. Zo kunt u samen met onze service medewerkers bepalen welke ruimte voor u het meest geschikt is. Door de grote sortering opslagruimtes kan Eurobox Self Storage u altijd een maatoplossing bieden. Of kom vrijblijvend langs bij een van onze Self Storage centra. Tijdens een rondleiding informeren onze deskundige medewerkers u graag over alle mogelijkheden.

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Contact opnemen met Eurobox?

Twijfel niet neem direct contact op met onze ervaren opslagspecialisten voor opslagadvies op maat! 

Uw gegevens

Reserveringsverzoek verhuisbus

Heeft u vragen? Vul deze hier in.
Scroll naar boven