• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Garagebox huren

Een garagebox huren voor professionals

Als u extra ruimte nodig heeft voor uw goederen, zakelijke voorraden of andere spullen van uw bedrijf, is een garagebox huren bij Eurobox een goede optie. Wilt u alles weten over onze flexibele huurovereenkomsten, korte opzegtermijn en extra diensten? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding in een Eurobox Self Storage vestiging naar keuze. 

Wat kan ik opslaan in een garagebox?

Veel (kleine) bedrijven huren een garagebox als flexibele extra ruimte voor spullen die ze niet direct nodig hebben. Zo is een garagebox ideaal voor het tijdelijk opslaan van onder andere:

  • Kantoormeubels tijdens een verhuizing 
  • Extra tafels en stoelen die alleen voor grote evenementen worden gebruikt
  • Gereedschap
  • Archieven
  • Extra voorraad en goederen

 

Omdat ieder bedrijf een andere opslagbehoefte heeft, bieden wij een breed scala aan garageboxen. De kleinste heeft een vloeroppervlakte van 1 m² en is ideaal voor inventaris, gereedschap of een paar dozen voorraad. Mocht u na een tijdje meer of minder ruimte nodig hebben, dan is het overstappen naar een andere garagebox geheel gratis.

Een beveiligde, droge, schone en verwarmde garagebox

Om uw spullen optimaal te beschermen zijn alle Eurobox Self Storage vestigingen goed geventileerd, droog, schoon en tot minimaal 13 graden verwarmd. Ook de beveiliging van het pand en dus uw spullen is een belangrijk punt voor ons. Er hangen overal moderne en geavanceerde camera’s en u ontvangt een persoonlijke code waarmee u het pand kunt betreden. 

 

Met deze code heeft u 365 dagen per jaar toegang tot uw garagebox voor bedrijven, van 06:00 tot 23:00 uur.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Alles voor uw comfort

Alle Eurobox vestigingen zijn gebaseerd op een ‘drive thru’ model. U rijdt naar binnen met uw auto of busje en parkeert voor of in de buurt van uw garagebox. Tijdens het uit- of inladen van uw spullen heeft u dus geen last van de zon, regen of wind. Hiermee garanderen we uw comfort en zijn uw spullen beschermd tegen vochtschade. 

Om alles nog makkelijker te maken beschikken alle vestigingen over karretjes en pompwagens voor het verplaatsen van dozen, pallets en zware meubels en voorwerpen. Deze kunt u gratis en zonder reservering gebruiken.

Scroll naar boven