• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
 • 4,8 van 5 sterren

Verhuiswagen huren

Wilt u een verhuiswagen met laadklep huren voor het vervoeren van uw inboedel of goederen? Bij de Eurobox vestigingen in Hoofddorp, Gouda en Bergen op Zoom kunt u een verhuiswagen met laadklep huren. Dit is een verhuiswagen met een laadklep welke uw verhuizing soepel en snel kan laten verlopen. 

Verhuiswagens van Eurobox kunt u huren in: HoofddorpGouda en Bergen op Zoom

Goedkoop een verhuiswagen huren

Voor het huren van een verhuisbus dient u minimaal 21 jaar oud te zijn en te beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs B. De huur van de verhuiswagen met laadklep bedraagt €110,- per hele kalenderdag (inclusief BTW). Een kalenderdag is binnen de openingstijden van de receptie van de vestiging. De verhuiswagen kan in het weekend ook voor slechts één dag gehuurd worden. De borg bedraagt €250,- en dient vooraf contact of per PIN te worden voldaan. Nadat u de verhuiswagen schadevrij, schoon en afgetankt heeft ingeleverd, ontvangt u de borg retour.

Reserveren verhuiswagen

Het is altijd verstandig de verhuiswagen tijdig te reserveren. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u over de verhuiswagen kan beschikken op het door u gewenste moment. De verhuiswagen kunt u reserveren bij de receptie van Eurobox Self Storage, via dit formulier of telefonisch. Het telefoonnummer van de vestiging van uw keuze vindt u bij contact. Let op: de reservering voor een verhuiswagen vervalt 2 uur na afgesproken datum en tijdstip. Indien u uw reservering niet nakomt of binnen 24 uur voor aanvang annuleert dan zijn wij genoodzaakt u hiervoor annuleringskosten in rekening te brengen ten bedrage van € 45,- exclusief BTW.

Details verhuiswagen

De verhuiswagens van Eurobox Self Storage zijn voorzien van een laadklep. 

De laadruimte van de verhuiswagen in Hoofddorp heeft de volgende afmetingen:

 • Lengte:    4,17 m.
 • Breedte:   2,19 m.
 • Hoogte:    2,28 m.
 • Totale inhoud: 20,8 kubieke meter
 • Laadvermogen: 745 Kilogram
 • Voorzieningen: Laadklep, 3 zitplaatsen
 • Wordt aan u geleverd met 3 spanbanden, 3 verhuisdekens en verhuishondje. 

De laadruimte van de verhuiswagens in Gouda en Bergen op Zoom hebben de volgende afmetingen:

 • Lengte: 4,25 m.
 • Breedte: 2,11 m.
 • Hoogte: 2,11 m.
 • Totale inhoud: 18,92 kubieke meter
 • Voorzieningen: Laadklep, 3 zitplaatsen, Navigatie, Automaat, Achteruitrijcamera. 
 • Wordt aan u geleverd met 4 klemstangen. 

Geen opslagruimte nodig maar wel een verhuiswagen huren?

Dat is uiteraard geen probleem. U kunt de verhuiswagen ook gewoon huren wanneer u geen opslagruimte huurt. Het tarief voor de verhuiswagen bedraagt € 110,- per hele kalenderdag (inclusief BTW). Een kalenderdag is binnen de openingstijden van de receptie van de vestiging. De borg bedraagt €250,- en dient vooraf contact of per PIN te worden voldaan. Nadat u de verhuisbus schadevrij, schoon en afgetankt heeft ingeleverd, ontvangt u de borg weer retour van ons.

Voorwaarden

Voor het huren van een verhuiswagen bij Eurobox dient u minimaal 21 jaar oud te zijn en te beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs B.  Een kalenderdag is binnen de openingstijden van de receptie van de vestiging. De borg bedraagt € 250,- en dient vooraf contant of per PIN te worden voldaan. Nadat u de verhuisbus op de afgesproken tijd weer schadevrij, schoon en afgetankt heeft ingeleverd, ontvangt u de borg direct van ons retour. Het eigen risico bedraagt €750,00 en in het geval van bovenhoofdse schade €1.500,00. Tevens kunnen wij het 1e jaar premieverschil, wat onze verzekering ons in rekening brengt bij het claimen van schade, aan u in rekening brengen. Voornoemde eigen risico's gelden natuurlijk alleen indien de schade het eigen risico overstijgt.

Uw gegevens

Reserveringsverzoek verhuiswagen

Kies de gewenste dag
Scroll naar boven