Busje huren Hoofddorp

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Busje huren Hoofddorp

Voordelig een busje huren in Hoofddorp?

Zoekt u een goedkope en veilige manier om uw dierbare eigendommen te vervoeren? Klopt u dan gerust bij ons aan. Eurobox biedt u de mogelijkheid om tegen een zeer voordelig tarief een busje te huren in de omgeving van Hoofddorp. Het huren van een busje kan voor zowel een halve dag als een hele dag, al naar gelang uw persoonlijke behoefte.

Niet alleen vanwege onze voordelige tarieven is Eurobox in Hoofddorp de beste keus voor het huren van een busje. Als het op transport aankomt staat veiligheid namelijk voorop. Daarom worden de busjes van Eurobox regelmatig gecontroleerd, onderhouden en gereinigd. Wanneer u een busje gaat huren bij Eurobox Hoofddorp heeft u dus gegarandeerd de beschikking over veilig en schoon transport.

Waarom huren bij Eurobox?

Het huren van een busje bij Eurobox Self Storage Hoofddorp biedt u verscheidene voordelen:

Voor huurders van een opslagruimte bij Eurobox bieden wij tevens een extra service. Indien u voor een periode van minimaal één maand een opslagruimte huurt tot 4 m² grootte krijgt u van ons de gelegenheid om bij het inhuizen een halve dag, geheel gratis, gebruik te maken van een van onze gesloten aanhangwagens. Bij grotere opslagruimtes vanaf 4 m² mag u zelfs de aanhangwagens één hele dag gratis gebruiken! Zo kunt u kosteloos, droog en veilig uw eigendommen naar uw opslag vervoeren.

Snel een busje huren bij Eurobox Self Storage Hoofddorp

Indien u een busje wenst te huren bij Eurobox dient u minimaal 21 jaar oud te zijn en de beschikking te hebben over een geldig Nederlands rijbewijs B.

De tarieven voor het huren van een busje zijn  €110,- voor een hele kalenderdag. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Daarnaast hanteren wij een borg van €250,-. Dit bedrag dient van tevoren voldaan te worden (contant of per PIN). Bij het schadevrij, schoon en afgetankt inleveren van het busje krijgt u deze borg uiteraard direct retour.

Voor het huren van een busje danwel aanhangwagen kunt u terecht bij de receptie van Eurobox Self Storage Hoofddorp u kunt telefonisch contact met ons opnemen of onderstaand formulier invullen: 

Reserveren verhuiswagen