• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Busje huren in Hoofddorp

Voordelig een busje huren in Hoofddorp?

Zoekt u een goedkope en veilige manier om uw dierbare eigendommen te vervoeren? Klopt u dan gerust bij ons aan. Eurobox biedt u de mogelijkheid om tegen een zeer voordelig tarief een busje te huren in de omgeving van Hoofddorp. Het huren van een busje kan voor zowel een halve dag als een hele dag, al naar gelang uw persoonlijke behoefte.

Niet alleen vanwege onze voordelige tarieven is Eurobox in Hoofddorp de beste keus voor het huren van een busje. Als het op transport aankomt, staat veiligheid namelijk voorop. Daarom worden de busjes van Eurobox regelmatig gecontroleerd, onderhouden en gereinigd. Wanneer u een busje gaat huren bij Eurobox Hoofddorp heeft u dus gegarandeerd de beschikking over veilig en schoon transport.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Busje huren in Hoofddorp

Waarom huren bij Eurobox?
Het huren van een busje bij Eurobox Self Storage Hoofddorp biedt u verscheidene voordelen:

  • Busje voorzien van laadklep
  • Gegarandeerd goed onderhouden en schoon transport;
  • Zeer ruime binnenmaten (4,17 L x 2,19 B x 2,28 H);
  • Eenvoudig reserveren;
  • Voordelige tarieven;
  • 100 kilometer vrij
  • Huren per dag.  (Ook alleen voor een zaterdag of zondag mogelijk)

Voor huurders van een opslagruimte bij Eurobox bieden wij tevens een extra service. Indien u voor een periode van minimaal één maand een opslagruimte huurt tot 4 m² grootte krijgt u van ons de gelegenheid om bij het inhuizen een halve dag, geheel gratis, gebruik te maken van een van onze gesloten aanhangwagens. Bij grotere opslagruimtes vanaf 4 m² mag u zelfs de aanhangwagens één hele dag gratis gebruiken! Zo kunt u kosteloos, droog en veilig uw eigendommen naar uw opslag vervoeren.

Snel een busje huren bij Eurobox Self Storage Hoofddorp

Indien u een busje wenst te huren bij Eurobox dient u minimaal 21 jaar oud te zijn en de beschikking te hebben over een geldig Nederlands rijbewijs B.

De tarieven voor het huren van een busje zijn  € 110,- voor een hele kalenderdag. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Daarnaast hanteren wij een borg van € 250,-. Dit bedrag dient van tevoren voldaan te worden (contant of per PIN). Bij het schadevrij, schoon en afgetankt inleveren van het busje krijgt u deze borg uiteraard direct retour.

Voor het huren van een busje danwel aanhangwagen kunt u terecht bij de receptie van Eurobox Self Storage Hoofddorp, u kunt telefonisch contact met ons opnemen of onderstaand formulier invullen: 

 

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Contact opnemen met Eurobox?

Twijfel niet neem direct contact op met onze ervaren opslagspecialisten voor opslagadvies op maat! 

Scroll naar boven