• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Algemene voorwaarden

Een overzicht van de Algemene Voorwaarden van Eurobox vindt u hieronder. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die Eurobox aanbiedt, zoals het huren van opslagruimte, postbus, verhuiswagen, verhuisbus, aanhangwagen of motorstalplaats. De Algemene Voorwaarden worden u overhandigd voordat u een overeenkomst met ons aangaat. Wij verzoeken u deze zorgvuldig te lezen en te bewaren.

Algemene Voorwaarden behorende bij huurovereenkomst Opslagruimte

Deze voorwaarden regelen de rechten en plichten van de huurder en de verhuurder van een opslagruimte bij Eurobox. De huurder dient de opslagruimte te gebruiken volgens de bestemming en de huisregels van Eurobox. De huurder is verantwoordelijk voor de inhoud en de staat van de opslagruimte en dient deze schoon, heel en leeg op te leveren bij het einde van de huurperiode. De verhuurder zorgt voor het onderhoud en de beveiliging van het pand waarin de opslagruimte zich bevindt.

Algemene Voorwaarden behorende bij huurovereenkomst Postbus

Deze voorwaarden regelen de rechten en plichten van de huurder en de verhuurder van een postbus bij Eurobox. De huurder dient de postbus te gebruiken voor het ontvangen van post en pakketten die passen in de postbus. De huurder mag geen gevaarlijke, verboden of ongepaste zaken laten bezorgen in de postbus. De verhuurder zorgt voor het beheer en de toegang tot de postbussen en informeert de huurder over eventuele wijzigingen of storingen.

Algemene Voorwaarden behorende bij huurovereenkomst Verhuiswagen

Deze voorwaarden regelen de rechten en plichten van de huurder en de verhuurder van een verhuiswagen bij Eurobox Self Storage. De huurder dient de verhuiswagen te gebruiken voor het vervoeren van goederen die passen in de laadruimte en die niet schadelijk zijn voor de verhuiswagen of voor derden. De huurder dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en zich te houden aan de verkeersregels. De verhuurder zorgt voor het onderhoud en de verzekering van de verhuiswagen en levert deze met een volle tank af.

Algemene Voorwaarden behorende bij huurovereenkomst Verhuisbus

Deze voorwaarden regelen de rechten en plichten van de huurder en de verhuurder van een verhuisbus bij Eurobox. De huurder dient de verhuisbus te gebruiken voor het vervoeren van goederen die passen in de laadruimte en die niet schadelijk zijn voor de verhuisbus of voor derden. De huurder dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en zich te houden aan de verkeersregels. De verhuurder zorgt voor het onderhoud en de verzekering van de verhuisbus en levert deze met een volle tank af.

Algemene Voorwaarden behorende bij huurovereenkomst Aanhangwagen

Deze voorwaarden regelen de rechten en plichten van de huurder en de verhuurder van een aanhangwagen bij Eurobox. De huurder dient de aanhangwagen te gebruiken voor het vervoeren van goederen die passen in de laadruimte en die niet schadelijk zijn voor de aanhangwagen of voor derden. De huurder dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en zich te houden aan de verkeersregels. De verhuurder zorgt voor het onderhoud en de keuring van de aanhangwagen.

Algemene Voorwaarden behorende bij huurovereenkomst Motorstalplaats

Deze voorwaarden regelen de rechten en plichten van de huurder en de verhuurder van een motorstalplaats bij Eurobox. De huurder dient de motorstalplaats te gebruiken voor het stallen van een motorvoertuig dat eigendom is van de huurder of waarvoor de huurder toestemming heeft om te stallen. De huurder mag geen andere zaken in de motorstalplaats plaatsen of achterlaten. De verhuurder zorgt voor het onderhoud en de beveiliging van de motorstalplaats en geeft de huurder toegang.

Verzekering

Onderstaand treft u de uitgebreide brand bedrijven verzekeringsvoorwaarden aan ten behoeve van particuliere inboedels en kleine bedrijfsmatige opslag, welke van kracht zijn op de opslagruimte overeenkomst die wordt gesloten met huurder.

Let op! gestalde motorvoertuigen zowel in opslagruimtes als de gezamenlijke ruimte voor motorstalling zijn uitgesloten van deze verzekering en dient u zelf te verzekeren. 

Het is raadzaam om uw verzekeraar op de hoogte te stellen dat u uw motorvoertuig bij Eurobox stalt. Wij voldoen aan de gestelde voorwaarden van de verzekeraars.

Deze collectieve verzekering wordt u gratis aangeboden tot een primaire dekking voor een bedrag van maximaal € 5000,- op iedere afzonderlijke opslagruimte die wij verhuren bij Eurobox Self Storage. Indien u extra dekkingswaarde heeft afgesloten zijn deze verzekeringsvoorwaarden ook hierop van toepassing. 

Scroll naar boven