• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslag

Opslag huren

Gaat u verbouwen en/of verhuizen en zoekt u een opslag om te huren voor uw dierbare goederen? Of u gaat samenwonen en wilt uw eigen pannenset, stofzuiger en bankstel (nog) niet weg doen. Maar ook een overvolle garage en een zolder waar geen doosje meer bij kan, zijn goede redenen om eens langs te komen bij Eurobox Mini Opslag.

Daarnaast is Eurobox een uitstekende oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar het zakelijk huren van opslagruimte voor bijvoorbeeld archieven, inventarissen, voorraden, materialen en gereedschappen. Maar ook voor ondernemers die eigenaar zijn van een webshop, ondernemers zonder vast bedrijfspand, voor monteurs of vertegenwoordigers die een goed bereikbaar servicepunt in het rayon zoeken om hun voorraden in onder te brengen, is het huren van een opslag bij Eurobox uitermate geschikt. 

Kies een opslag bij jou in de buurt

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Hoeveel opslag huren?

Hoe weet u hoeveel opslag u nodig heeft? Soms kan het lastig zijn om in te schatten hoeveel vierkante of kubieke meters u nodig heeft. Daarvoor hebben wij een handige tool: de ruimtecalculator. De ruimtecalculator is heel eenvoudig in te vullen en berekent voor u welk formaat ruimte u nodig heeft. 

Hoewel er veel zorg besteed is aan de ruimtecalculator blijft de uitkomt altijd een benadering. Mocht u twijfel hebben dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met een van de vestigingen van Eurobox. Zo kunt u samen met onze service medewerkers bepalen welke ruimte voor u het meest geschikt is. Door de grote sortering opslagruimtes kan Eurobox Self Storage u altijd een maatoplossing bieden. Of kom vrijblijvend langs bij een van onze Self Storage centra. Tijdens een rondleiding informeren onze deskundige medewerkers u graag over alle mogelijkheden.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Bereken zelf eenvoudig je benodigde opslagruimte

Scroll naar boven