• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Voorraadopslag

Heeft u een winkel, webshop of een eigen bedrijf en zoekt u een opslagruimte om uw voorraad (tijdelijk) op te slaan? Eurobox Self Storage beschikt over een groot aantal maten opslagruimtes zodat we u altijd een geschikte ruimte voor uw voorraadopslag kunnen aanbieden. Uw handelsvoorraad of juist de winkeldochters extern opslaan is een makkelijke en flexibele oplossing om tijdelijk meer ruimte in uw bedrijf beschikbaar te krijgen. Bij ons kunt terecht voor voorraadopslag, palletopslag, opslag van uw administratie of bedrijfsinventaris.

Voorraadopslag huren vanaf 1m2

Bij Eurobox Self Storage kunt u al een opslagruimte huren vanaf 1m2 bij één van onze vestigingen. Omdat Eurobox beschikt over een groot aantal verschillende maten opslagruimtes is er altijd een oplossing op maat voor u. Uw bedrijfsvoorraden staan bij Eurobox Self Storage veilig en geconditioneerd opgeslagen. Mocht uw voorraad en daarmee uw opslagbehoefte qua grootte veranderen, dan kunt u iedere willekeurige dag verhuizen naar een grotere of naar een kleinere ruimte. Zo kunt u dus een opslagruimte huren welke zoveel mogelijk op uw behoefte is afgestemd en flexibel is om te veranderen. Onze opslagspecialisten adviseren u graag vrijblijvend. 

Neem contact op met Eurobox

Voorraadopslag in combinatie met pakketservice en in ontvangstname service

Heeft u bijvoorbeeld uw bedrijfsvoorraad opgeslagen in een opslagruimte en wordt de voorraad vaak door een koerier, transporteur of uw leverancier afgeleverd? Dan biedt Eurobox u aan om deze goederen voor u in ontvangst te nemen en desgewenst in uw ruimte te plaatsen. Zodra de goederen zijn ontvangen, kunt u op de hoogte worden gesteld door middel van een telefoontje of een email. Zo hoeft u uw kostbare tijd niet te verspillen met het wachten op uw goederen en door onze ruime openingstijden loopt u geen zendingen mis.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Hoeveel opslag huren?

Hoe weet u hoeveel opslag u nodig heeft? Soms kan het lastig zijn om in te schatten hoeveel vierkante of kubieke meters u nodig heeft. Daarvoor hebben wij een handige tool: de ruimtecalculator. De ruimtecalculator is heel eenvoudig in te vullen en berekent voor u welke opslag een goede indicatie is van de ruimte die u nodig heeft.

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van de vestigingen van Eurobox. Zo kunt u samen met onze service medewerkers bepalen welke ruimte voor u het meest geschikt is. Door de grote sortering opslagruimtes kan Eurobox Self Storage u altijd een maatoplossing bieden. Of kom vrijblijvend langs bij een van onze Self Storage centra. Tijdens een rondleiding informeren onze deskundige medewerkers u graag over alle mogelijkheden.

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Contact opnemen met Eurobox?

Twijfel niet neem direct contact op met onze ervaren opslagspecialisten voor opslagadvies op maat! 

Scroll naar boven