• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Verhuisbus huren Bergen op Zoom

Bij Eurobox Self Storage Bergen op Zoom kunt u een verhuisbus met laadklep huren. Wanneer u gaat verhuizen is het belangrijk dat uw goederen veilig van A naar B worden verhuisd. Wanneer u dus op zoek bent naar een goedkope en veilige manier om uw goederen te vervoeren, bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Omdat veiligheid belangrijk is voor Eurobox Self Storage, hebben wij nieuwe Mercedes bussen aangeschaft. De verhuisbussen worden door Mercedes met regelmaat gecontroleerd en onderhouden. Eurobox zorgt ervoor dat u de bestelbus gereinigd mee krijgt. Verder hanteert Eurobox Self Storage uiterst voordelige tarieven. Mocht u de verhuisbus met laadklep maar een paar uurtjes nodig hebben, dan is dit geen enkel probleem. U kunt de verhuisbus in Bergen op Zoom zowel voor een halve dag, een hele dag of meerdere dagen huren. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Direct een verhuisbus huren in Bergen op Zoom 

Om de verhuisbus in Bergen op Zoom te huren, hoeft u geen opslagruimte te huren bij Eurobox Self Storage. U kunt telefonisch, per mail of via de website contact opnemen met Eurobox Self Storage om de verhuisbus te reserveren. Eurobox Self Storage zal dan direct de beschikbaarheid checken en de verhuisbus voor u reserveren. Mocht de verhuisbus niet beschikbaar zijn op het door u gewenste moment. dan zullen de medewerkers van Eurobox Self Storage contact met u opnemen en alternatieve momenten met u bespreken. Er zijn wel een aantal regels aan het huren van de verhuisbus in Bergen op Zoom.  U dient minimaal 21 jaar oud te zijn en uiteraard dient u in het bezit te zijn van een geldig B rijbewijs. 

Aanhangwagen huren in Bergen op Zoom 

Als u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom, dan kunt u vaak gebruik maken van de gratis aanhangwagen service. Wanneer u een ruimte huurt van 4m2 of groter kunt u een dag gratis gebruik maken van de aanhangwagen van Eurobox Self Storage.  Eurobox Self Storage vraagt hier alleen een borg voor van €100,-. Mocht u een kleinere opslagruimte dan 4M2 huren, dan kunt u de aanhangwagen bij Eurobox Self Storage huren. De voordelige huurprijs is €27,- per dag. Uiteraard kunt u de aanhangwagen ook huren als u geen opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom.  Ook wanneer u de aanhangwagen wilt huren dient u minimaal 21 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Scroll naar boven