• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Aanhangwagen huren in Bergen op Zoom

Bij Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom kunt u een dichte aanhangwagen huren. De aanhangwagen van Eurobox Self Storage is ideaal voor de kleinere verhuizingen. De inhoud van de laadruimte van de aanhangwagen is ruim 5 m³ en de aanhanger heeft de volgende afmetingen: 2,50 m. lang, 1,30 m. breed en 1,52 m. hoog.

Bij veel bedrijven in de omgeving van Bergen op Zoom waar u een aanhangwagen kunt huren, kunt u alleen een aanhangwagen huren welke zijn afgesloten met zeil. De aanhangwagen van Eurobox Self Storage heeft harde zijkanten en kan worden afgesloten met twee deuren. Door deze harde zijkanten in plaats van zeil blijven uw spullen gegarandeerd droog tijdens het vervoeren.

Eigen kenteken

De aanhangwagen is voorzien van een eigen kentekenplaat. U hoeft dus zelf geen extra kentekenplaat van uw eigen auto mee te nemen. Verder wordt de aanhangwagen van Eurobox Self Storage goed onderhouden door een erkend Bovag aanhangwagenbedrijf.

Makkelijk & snel extra ruimte

Ruimte huren, hoe werkt dat?

Kies jou locatie voor opslag
1. Kies jouw vestiging en ruimte
ruime keuze: 8 vestigingen, meer dan 30 formaten per vestiging

Vraag een offerte aan voor het opslaan van jouw spullen
2. Vraag een offerte aan
Vraag een offerte op maat aan. 

Direct contact voor het beste advies
3. Direct contact
Geen wachtrij, direct persoonlijk contact met een medewerker

Jouw opslagbox is klaar om te gebruiken
4. Jouw box staat klaar!
Veilige en schone opslagruimte direct beschikbaar

Aanhangwagen huren in Bergen op Zoom als u geen opslagruimte huurt.

De aanhangwagen van Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom is voor iedereen te huur, dus ook als u geen opslagruimte bij ons huurt. Uiteraard dient u wel aan een paar voorwaarden te voldoen, wanneer u de aanhangwagen wilt huren. Zo dient u in het bezit te zijn van een geldig B(E) rijbewijs en u dient minimaal 21 jaar oud te zijn. Tevens hanteert Eurobox Self Storage een borg van €100,-. Deze borg dient bij het aangaan van de huurovereenkomst voldaan te worden. Dit kan per pin of contant. Wanneer u de aanhangwagen weer schoon, op tijd en schadevrij inlevert, krijgt u de borg weer terugbetaald.

Maximumsnelheid met een huur aanhangwagen

De wettelijk toegestane maximum snelheid met een aanhangwagen op (auto)snelwegen is anders dan wanneer u met een auto rijdt zonder aanhangwagen. U mag op (auto)snelwegen maximaal 90 km per uur rijden. Op alle overige wegen gelden de ter plaatse aangegeven maximum snelheden. Wanneer u met de aanhangwagen rijdt, dient u er rekening mee te houden dat u een langere remweg heeft dan normaal. Verder is het rijden met een aanhangwagen van dit formaat vrij gemakkelijk. Uiteraard blijft het belangrijk dat u anticiperend rijdt met een aanhangwagen achter uw auto. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven