• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Aanhangwagen huren in Haarlem

Wilt u een aanhangwagen huren in de omgeving van Haarlem, dan kunt u terecht bij Eurobox Self Storage in Haarlem. Bij Eurobox Self Storage kunt u een gesloten aanhangwagen huren met harde zijkanten en twee deuren om de aanhangwagen af te sluiten. De laadruimte van de aanhangwagen heeft een inhoud van 5 kubieke meter. De afmetingen van de laadruimte zijn: 2,50 meter lang, 1,30 meter breed en 1,52 meter hoog. Eurobox Self Storage Haarlem bevindt zich in de Waarderpolder aan de Oudeweg 141, 2031 CC in Haarlem. Deze vestiging is ideaal gelegen aan de Oudeweg vlakbij de uitvalswegen naar de A9. Het adres in Haarlem om uw aanhangwagen te huren is hierdoor voor iedereen gemakkelijk te bereiken met de auto.

Reserveren van de aanhangwagen in Haarlem

Wanneer u interesse heeft om de aanhangwagen van Eurobox Self Storage te huren, is het aan te raden deze van te voren te reserveren. Eurobox Self Storage Haarlem heeft namelijk maar één aanhangwagen in de verhuur. U kunt de aanhangwagen op verschillende manieren reserveren. U kunt bellen naar de vestiging, u kunt even binnen lopen bij de receptie of u het kunt het reserveringsformulier op deze website invullen. Mocht de aanhangwagen bij Eurobox Self Storage in Haarlem niet meer beschikbaar zijn op de door u gewenste datum, dan kunt u altijd terecht bij een andere vestiging. De dichtstbijzijnde andere vestiging van Eurobox Self Storage is de vestiging in Hoofddorp. Deze vestiging bevindt zich op ongeveer een kwartier rijden vanaf de vestiging in Haarlem.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Transport mogelijkheden bij Eurobox

Voorwaarden voor het huren van een aanhangwagen

Om de aanhangwagen van Eurobox Self Storage te kunnen huren dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B(E) en u dient minimaal 21 jaar oud te zijn. Verder hanteert Eurobox Self Storage een borg van €100,-. Deze borg dient u vooraf contant of per pin te voldoen. Zodra u de aanhangwagen weer schadevrij, schoon en op tijd heeft terug gebracht, krijgt u de borg weer terug betaald. De aanhangwagen van Eurobox Self Storage is voor iedereen te huur. U hoeft dus geen opslagruimte te huren bij Eurobox Self Storage om de aanhangwagen te kunnen huren.

Scroll naar boven