• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Aanhangwagen huren in Gouda

Wilt u een aanhangwagen huren in Gouda, dan kunt u terecht bij Eurobox Self Storage. Eurobox Self Storage heeft een gesloten aanhangwagen te huur. Deze aanhangwagen is voorzien van harde zijkanten en is af te sluiten door middel van twee deuren. De meeste aanhangwagens die te huur zijn in de omgeving van Gouda worden afgesloten door middel van een zeil. Het grote voordeel van de harde zijkanten en de deuren is dat uw spullen gegarandeerd droog overkomen. Bij aanhangwagens welke afgesloten worden met een zeil, komt er geregeld water naar binnen wanneer het slecht weer is.

Afmetingen aanhangwagen:

De aanhangwagen van Eurobox Self Storage in Gouda is vrij ruim en heeft de volgende binnenmaten: 2,50 meter lang, 1,30 meter breed en 1,52 meter Hoog.

fg

Reserveren aanhangwagen in Gouda

Wanneer u de aanhangwagen wilt huren in Gouda, is het verstandig om deze tijdig te reserveren. Eurobox Self Storage heeft namelijk maar één aanhangwagen in de verhuur bij de vestiging in Gouda. U kunt de aanhangwagen gemakkelijk reserveren. U kunt binnenlopen bij de receptie, u kunt de aanhangwagen telefonisch reserveren of u kunt het reserveringsformulier invullen op deze website. De aanhangwagen is voor iedereen te huur, u hoeft dus geen klant te zijn bij Eurobox Self Storage om de aanhangwagen te kunnen huren. Voor bestaande klanten biedt Eurobox Self Storage wel een voordeel. Wanneer u een opslagruimte van 9M³ of groter huurt, dan kunt u de aanhangwagen voor het inhuizen van uw spullen één dag gratis gebruiken.

Hoe huurt u de aanhangwagen in Gouda? 

Uiteraard hanteert Eurobox Self Storage een aantal voorwaarden, waar u aan moet voldoen, om de aanhangwagen te kunnen huren. Zo dient u minimaal 21 jaar oud te zijn en u dient in het bezit te zijn van een geldig B(E) rijbewijs. Handig om te weten is dat u op (auto)snelwegen maximaal 90 kilometer per uur mag rijden wanneer u met een aanhangwagen rijdt, ook al is de aangegeven toegestane snelheid hoger dan 90 kilometer per uur. Op alle andere wegen geldt de daar aangegeven maximum snelheid. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven