• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Aanhangwagen huren Rotterdam

Wilt u een aanhangwagen huren in de omgeving van Rotterdam?

Dan kunt u terecht bij Eurobox Self Storage aan de Frobenstraat 25. Eurobox Self Storage heeft hier een dichte aanhangwagen te huur met harde wanden en twee deuren om de aanhangwagen af te sluiten. De inhoud van de aanhangwagen is 5 kubieke meter met de volgende afmetingen: Lengte is 2,50 meter, breedte 1,30 meter en hoogte 1,52 meter. Eurobox Self Storage heeft niet alleen in Rotterdam een aanhangwagen te huur! U kunt bij alle vestigingen van Eurobox Self Storage een aanhangwagen huren.

Reserveren van de aanhangwagen in Rotterdam

Het reserveren van de aanhangwagen in Rotterdam is eenvoudig. U kunt het reserveringsformulier op deze website invullen, u kunt de aanhangwagen telefonisch reserveren of even binnen lopen bij de receptie om de aanhangwagen te reserveren. Het is verstandig om de aanhangwagen tijdig te reserveren. Eurobox Self Storage in Rotterdam heeft namelijk maar één aanhangwagen in de verhuur. U hoeft geen opslagruimte te huren bij Eurobox Self Storage om de aanhangwagen te kunnen huren. Wanneer u een opslagruimte huurt van minimaal 9 kubieke meter, biedt Eurobox Self Storage wel een extra service. U mag dan namelijk de aanhangwagen één hele dag gratis huren voor het inhuizen van uw spullen!

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Voorwaarden voor het huren van de aanhangwagen in Rotterdam

Uiteraard dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen, wanneer u de aanhangwagen in Rotterdam wilt huren. Zo dient u minimaal 21 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig B(E) rijbewijs. Verder hanteert Eurobox Self Storage een borg van €100,-. Deze borg dient vooraf contant of per pin voldaan te worden. Wanneer u de aanhangwagen weer zonder schade, schoon en op tijd heeft ingeleverd, krijgt u de borg weer terugbetaald. Verder is het handig om te weten dat de maximum toegestane snelheid op (auto)snelwegen 90 kilometer per uur is, wanneer u met een aanhangwagen rijdt. Op alle andere wegen geldt de ter plaatse aangegeven toegestane maximum snelheid. Het rijden met een aanhangwagen van dit formaat is vrij gemakkelijk. Echter zult u er altijd wel rekening mee moeten houden dat u met een aanhangwagen achter uw auto rijdt. U heeft bijvoorbeeld een langere remweg dan wanneer u zonder aanhangwagen achter uw auto rijdt. 

Scroll naar boven