• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Aanhangwagen huren in Leiden en omgeving

Dat kan bij Eurobox Self Storage aan de Rooseveltstraat 86 in Leiden; wij zijn direct gevestigd aan de Voorschoterweg en daarmee voor iedereen goed bereikbaar. Wij verhuren een gesloten aanhangwagen voor het vervoer van uw goederen. Ook als u geen opslagruimte bij ons huurt, kunt u bij ons terecht voor het huren van de aanhangwagen. Het betreft een aanhangwagen met harde opbouw voorzien van deuren, dit geeft u veel meer gebruiksgemak dan een aanhangwagen met huif. De aanhangwagens van Eurobox zijn van het vooraanstaande merk Saris en worden Bovag onderhouden, zo weet u zeker dat u veilig op pad kunt. 

Goedkoop een aanhangwagen huren in Leiden

Eurobox Self Storage verhuurt de aanhangwagen in Leiden per kalenderdag, de kosten van het huren zijn €27,00 (incl. BTW) per kalenderdag. Vergelijkbare aanhangwagens kosten u al snel meer dan €45,00, waarmee onze aanhangwagen van Eurobox zeer goedkoop is te noemen! 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Welk rijbewijs is er nodig om een aanhangwagen te huren?

Voor het huren van de aanhangwagen van Eurobox Leiden kunt u over het algemeen terecht met rijbewijs B. U heeft voldoende aan rijbewijs B als de aanhangwagen en het ledige gewicht van de trekkende auto samen niet boven de 3.500 kilo uitkomen. De aanhanger mag zwaarder zijn dan de lege auto, de Eurobox aanhangwagen mag in totaal 1350 kilogram wegen. In alle andere gevallen dient u te beschikken over rijbewijs B + E. 

Wilt u de aanhangwagen van Eurobox Self Storage in Leiden huren? Klik dan op onderstaande button en u kunt direct een reserveringsverzoek voor de door u gewenste dag indienen! 

Scroll naar boven