• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Aanhangwagen huren Noordwijk

Bij Eurobox Self Storage in Noordwijk kunt u een gesloten aanhangwagen huren. Deze aanhangwagen is voorzien van harde zijkanten en kan worden afgesloten door middel van twee deuren. Bij de meeste bedrijven waar u een aanhangwagen kunt huren, worden de aanhangwagens afgesloten door middel van een zeil. Het is vaak lastig om aanhangwagens met zeil waterdicht af te sluiten. Door de harde zijkanten en de deuren van de aanhangwagen van Eurobox Self Storage komen uw spullen gegarandeerd droog over. De afmetingen van de laadruimte van de aanhangwagen zijn: 2,50 meter lang, 1,30 meter breed en 1,52 meter hoog. De inhoud is 5 kubieke meter. 

De aanhangwagen van Eurobox Self Storage in Noordwijk is voor iedereen te huur. Het is dus niet verplicht om ook een opslagruimte te huren. Uiteraard biedt Eurobox Self Storage wel een voordeel aan klanten die een opslagruimte huren. Wanneer u een ruimte huur van minimaal 9 kubieke meter, dan kunt u voor het inhuizen van uw spullen de aanhangwagen één dag gratis gebruiken. De vestiging van Eurobox Self Storage in Noordwijk ligt direct naast de N206 op de grens tussen Rijnsburg en Katwijk. Eurobox Self Storage in Noordwijk is dus gemakkelijk te bereiken.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Snelheid met een aanhangwagen

Belangrijk om te weten is dat de snelheid op (auto-)snelwegen anders is wanneer u met een aanhangwagen rijdt, dan wanneer u met een auto rijdt zonder aanhangwagen erachter. Op (auto-)snelwegen geldt namelijk maximaal 90 kilometer per uur, wanneer u met een aanhangwagen rijdt. Op alle overige wegen geldt de ter plaatse aangegeven maximum snelheid.

Welk rijbewijs heeft u nodig? 

Voor veel mensen is het onduidelijk welk rijbewijs zij nodig hebben om te mogen rijden met een aanhangwagen. Gelukkig is het zo dat u in veel gevallen alleen maar rijbewijs B nodig heeft om te mogen rijden met de aanhangwagen van Eurobox Self Storage. U heeft rijbewijs B nodig indien de aanhanger (1350) kilo en het leeggewicht van het trekkende voertuig samen niet boven de 3500 kilogram uitkomen. De aanhangwagen mag wel zwaarder zijn dan het trekkende voertuig. Verder is het zo dat u minimaal 21 jaar oud dient te zijn om de aanhangwagen van Eurobox Self Storage te kunnen huren.

Scroll naar boven