• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Aanhangwagen huren Hoofddorp

Als u een aanhangwagen wilt huren in Hoofddorp, bent u bij Eurobox Self Storage aan de Parellaan 2 aan het juiste adres. Wij hebben een goed onderhouden gesloten aanhangwagen te huur voor de laagste tarieven in de regio! Eurobox Self Storage biedt u een kwalitatief hoogstaande gesloten aanhangwagen, uitermate geschikt voor verhuizingen en transport van goederen.

De tarieven zijn €27,00 per kalenderdag (incl.BTW). In vergelijking met landelijke aanbieders bent u bij het huren van een aanhangwagen bij Eurobox Hoofddorp minimaal €15,00 goedkoper uit!

Gesloten aanhangwagen huren in Hoofddorp

U bent ongetwijfeld op de hoogte van het feit dat lading in een aanhangwagen afgedekt moet zijn; de aanhangwagens van Eurobox Self Storage in Hoofddorp zijn allen voorzien van een harde opbouw met afsluitbare deuren. U kunt dus zonder zorgen uw lading droog en veilig overbrengen naar de door u gewenste locatie. Door de ruime binnenmaten van de aanhangwagen kunt u ook grote inboedelstukken zoals een bank of kast moeiteloos transporteren.

  • Afmetingen (LxBxH): 2,50 m. x 1,30 x 1,52
  • Inhoud: 5 m³
  • Laadvermogen: 981 Kilogram
  • Eigen kentekenplaat
  • Benodigd rijbewijs: B (indien trekkend voertuig =>2130 kg.
  • rijbewijs BE nodig)
  • Voorzien van vaste opbouw (geen huif)

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Online reserveren

Indien u een aanhangwagen van Eurobox in Hoofddorp wilt huren, kunt u deze gemakkelijk en snel online reserveren. Uiteraard dient u dan nog wel persoonlijk langs te komen om de huurovereenkomst in orde te maken; hierbij verzoeken wij u om een geldig rijbewijs mee te nemen en vragen wij u naast het huurtarief een borg van €100 te stellen; dit kunt u contant of per pin bij ons voldoen, wij accepteren geen creditcards!

U vindt Eurobox Self Storage aan de Parellaan 2, 2132 WS in Hoofddorp. Eurobox is gevestigd op de hoek van de Parellaan en de Van Heuven Goedhartlaan, direct gelegen naast Shell van Kalmthout en de busbaan. 

Scroll naar boven