10 voordelen van zakelijk opslagruimte huren bij Eurobox

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

10 voordelen van zakelijk opslagruimte huren bij Eurobox

1. Bereikbaarheid:

Alle vestigingen van Eurobox Self Storage zijn uitstekend bereikbaar. De locaties zijn centraal gelegen en bevinden zich aan of nabij uitvalswegen. De infrastructuur in en om de gebouwen heen is ruim opgezet, zodat u de toegangsdeur tot de Self Storage eenvoudig kunt gebruiken. 

2. Toegankelijk:

Wanneer u bij ons een zakelijke opslagruimte huurt, kunt u 7 dagen in de week van ’s ochtends 06:00 uur tot ’s avonds 23:00 uur zelfstandig bij uw eigen box. U ontvangt een persoonlijke toegangscode welke u toegang verleent tot het gebouw waar u met de auto naar binnen kunt rijden via de ‘drive-thru’. Zo kunt u altijd droog en windvrij laden en lossen. Heeft u een box op de verdieping, dan kunt u gebruik maken van onze zeer ruim bemeten goederenlift.

3. Veilig:

Alle vestigingen van Eurobox Self Storage zijn zowel binnen als buiten het pand voorzien van bewakingscamera’s die uw eigendommen 24 uur per dag in de gaten houden. Alleen huurders hebben door middel van een persoonlijke toegangscode toegang tot het gebouw. Daarnaast is het gebouw uitgerust met een inbraakalarm en brandalarm en kunt u ook nog eens beschikken over een individueel boxalarm. De buitenterreinen van Eurobox zijn omringd met een hekwerk, buiten openingstijden van de receptie wordt het hek afgesloten, deze is tevens alleen door huurders te openen met de persoonlijke toegangscode.

4. Geconditioneerd:

Eurobox stelt specifieke eisen aan een gebouw. Doordat Eurobox zijn Self Storage Centra zelf ontwikkeld kunnen wij aan onze hoge eisen met betrekking tot o.a. isolatiewaardes voldoen. In combinatie met hoogwaardige verwarming en mechanische ventilatie zorgt Eurobox ervoor dat uw dierbare goederen goed geconditioneerd liggen opgeslagen.

5. Flexibel:

Doordat Eurobox Self Storage beschikt over vele verschillende afmetingen van opslagruimtes kunnen wij praktisch iedereen een maatoplossing bieden. Als uw opslagbehoefte verandert en u wilt verhuizen naar een grotere of kleineren box, dan regelen wij de overboeking kosteloos voor u. U kunt al een opslagruimte huren vanaf 14 dagen, de maximale termijn bepaalt u zelf. Indien u uw box niet meer nodig heeft, hanteren wij een opzegtermijn van slechts 2 weken.

6. Gratis verzekering:

Eurobox Self Storage heeft een verzekering afgesloten waardoor iedere afzonderlijke opslagruimte verzekers is tegen brand, braak en verlies tot een maximum van €5.000,-. Als extra service naar onze klanten toe bieden wij u deze verzekering gedurende de gehele huurperiode gratis aan.

7. Pakketservice:

Wanneer u met uw bedrijf een opslagruimte bij Eurobox Self Storage huurt, biedt Eurobox u de mogelijkheid goederen of pakketten voor u in ontvangst te nemen. Het wachten op een koerier of pakketdienst of wellicht thuis is vaak een tijdsverspilling voor veel ondernemers. De medewerkers van Eurobox zijn dagelijks aanwezig en kunnen uw zending of pakketten voor u in ontvangst nemen. Mocht u het wensen dan kunnen wij de spullen ook in uw opslagruimte plaatsen of bewaren wij deze voor u aan de balie zodat u deze kunt afhalen wanneer het u uitkomt.

8. Postbus- en vestigingsadres:

Wanneer u een zakelijke opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage, kan het een uitkomst zijn om hierbij ook een postbus te huren. Met een postbus bij Eurobox beschikt u over een correspondentieadres dat niet gekoppeld is aan uw naam of huisadres. Met dit vaste postadres is uw bereikbaarheid gegarandeerd. U kunt de postbus en het postadres ook gebruiken als zakelijk vestigingsadres voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

9. Transport:

Eurobox heeft voor u een verhuiswagen met laadklep, verhuisbus en aanhangwagens ter beschikking voor het vervoer van en naar de Self Storage gebouwen van Eurobox. In de opslagcentra van Eurobox zijn altijd voldoende transportmiddelen aanwezig. Zo kunt u bij ons beschikken over bagagekarren, steekwagens en palletwagens. Ook zijn er ruime goederenliften aanwezig. U ziet ook aan het transport van uw goederen laten wij niets gelegen liggen.

10. Servicegericht:

Al onze servicemedewerkers staan dagelijks voor u klaar om u van dienst te zijn en antwoord te geven op al uw vragen. Zij kunnen u deskundig adviseren bij de keuze van uw opslagruimte, de juiste verpakkingsmaterialen of het vervoer van uw goederen.