• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Servicegericht

Servicegerichtheid is één van de punten die hoog in het vaandel staat bij Eurobox Self Storage. Onze medewerkers staan iedere dag voor u klaar om u zo goed mogelijk te voorzien van informatie over het huren van opslagruimtes, postbussen, transport en/of verhuisartikelen. Onze medewerkers zullen zich voor u inspannen en met u meedenken, u als klant staat bij ons centraal. Ook kunnen zij u deskundig adviseren bij de keuze van de juiste opslagruimte voor uw goederen, zodat u een opslagruimte op maat huurt.

Bij Eurobox Self Storage is overal aan gedacht. Naast dat uw spullen bij Eurobox veilig en netjes staan opgeslagen, denken wij nog even een stapje verder. Zo hebben wij voor u in onze shop alle mogelijke verhuisartikelen liggen, welke u wellicht kunt gebruiken wanneer u gaat verhuizen en/of uw spullen (tijdelijk) opslaat. Maar ook als het aankomt op transportmogelijkheden zullen wij u voorzien van advies en hebben wij verschillende soorten transport voor u beschikbaar om te huren.

Om het u verder zo gemakkelijk mogelijk te maken bij het huren van een opslagruimte bij Eurobox heeft u geheel zelfstandig toegang tot u opslagruimte door middel van een persoonlijke toegangscode en een uniek slot. U hoeft de spullen niet te tillen, want ook daar hebben wij aan gedacht. Er staan transportkarren, een steekwagen en een pompwagen voor u klaar om de spullen naar uw eigen opslagruimte te brengen. Hiervoor hoeft u geen muntje te gebruiken, de karren staan gewoon los. Uiteraard beschikt ons pand over een grote goederenlift en ruime doorgangspaden. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven