• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Flexibele opslag

Wanneer u op zoek bent naar een opslagruimte welke zo flexibel mogelijk is als het maar kan, dan bent u op zoek naar Eurobox Self Storage. Doordat Eurobox Self Storage beschikt over vele verschillende afmetingen opslagruimtes kunnen wij praktisch iedereen een maatoplossing bieden. Als uw opslagbehoefte verandert en u wilt verhuizen naar een kleinere of grotere box, dan regelen wij de overzetting kosteloos voor u. Hiervoor geldt geen opzegtermijn en u kunt op iedere dag uw spullen verhuizen naarmate uw opslagbehoefte verandert. Wanneer u de opslagruimte niet meer nodig heeft, heeft u een opzegtermijn van slechts 2 weken. Dit is dan ook gelijk de kortste huurperiode dat u bij ons een opslagruimte kunt huren. U kunt iedere willekeurige dag uw opslagruimte opzeggen en hoeft dit niet per se op de begin- of einddatum van de huurperiode te doen. Wanneer dit eerder is dan het einde van de huurperiode en u heeft deze periode al betaald, dan ontvangt u van ons de dagen welke u teveel betaald heeft retour en betaalt u dus niet de volledige huurmaand. Zo betaalt u dus geen huur voor de dagen dat u de opslagruimte niet meer nodig heeft.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

ruim 30 formaten!

Flexibele opslagruimte op maat

Door de grote diversiteit en verschillende afmetingen van opslagruimtes, kunt u bij Eurobox altijd een stukje opslag op maat huren en betaalt u nooit voor kubieke meters welke u niet nodig heeft! Zo weet u zeker dat u een voordelige opslagruimte huurt. Juist door deze grote verscheidenheid aan opslagruimtes kan het de keuze voor het juiste formaat soms niet gemakkelijker maken. Het invullen van onze ruimtecalculator zou u hierbij kunnen helpen. De ruimtecalculator berekent hoeveel ruimte u zou moeten huren voor uw spullen, de uitkomst kunt u direct doorsturen naar een van onze ervaren servicemedewerkers. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met onze medewerkers die door de vele ervaring u kunnen helpen om de juiste opslagruimte voor u uit te kiezen. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding. Een opslagruimte huren is zo geregeld en kan ingaan op de dag welke u wenst. Onze medewerkers staan iedere dag voor u klaar om u zo goed mogelijk te voorzien van informatie over het huren van opslagruimtes.

Niet alleen flexibele opslagruimte

Eurobox Self Storage staat niet alleen voor u klaar voor uw vragen over opslagruimte en het huren van opslagruimte. Om u het zo gemakkelijk mogelijk te maken voorzien wij u, wanneer dit nodig is, ook van postbussen, transportmogelijkheden en verhuisartikelen. Mocht u van informatie voorzien willen worden, kunt u contact opnemen via het contactformulier of bent u van harte welkom op één van onze locaties voor een vrijblijvende rondleiding.

Kortom, de slogan van Eurobox Self Storage: “Met ruimte de beste” wordt op een voor de klant zo flexibel mogelijke manier toegepast om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wilt u meer informatie neem dan even middels onderstaand formulier contact met ons op.

Scroll naar boven