• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Toegankelijk

opslagruimte toegankelijk

Bij Eurobox heeft u door middel van uw persoonlijke toegangscode en sleutel 7 dagen per week zelfstandig toegang tot het gebouw en uw eigen box. De openingstijden voor de opslagruimtes zijn van 06:00 uur tot 23:00 uur.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Toegankelijke opslag

Voordelen van Eurobox

Rolstoeltoegankelijk

Alle vestigingen van Eurobox Self Storage zijn goed toegankelijk met een rolstoel. Er zijn geen drempels in onze gebouwen. Er zijn ruimtes op de begane grond te huur en als we opslagruimte op de verdieping hebben dan zijn er altijd een of meerdere liften aanwezig. De receptie is tevens goed toegankelijk met een rolstoel.

Binnen laden en lossen

Alle vestigingen van Eurobox zijn voorzien van een drive-thru. Met uw persoonlijke toegangscode kunt u de garagedeur openen waarna u met uw (bestel)auto naar binnen kunt rijden. De garagedeur sluit automatisch achter u. Eenmaal binnen is er ruime gelegenheid om te parkeren, tevens staan er allerlei interne transportmiddelen, zoals platte karren, steekwagen en een pompwagen voor u klaar voor het vervoer in het pand. Bij Eurobox kunt u altijd overdekt, droog en windvrij laden en lossen. 

Intern transport

Eurobox heeft een grote hoeveelheid vrij te gebruiken transportmiddelen gereed staan. De infrastructuur in het pand is ruim opgezet zodat u uw goederen gemakkelijk en snel naar de juiste locatie kunt brengen. Heeft u een box op de verdieping, dan kunt u gebruik maken van onze zeer ruim bemeten goederenliften. 

 

fg

Scroll naar boven