• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Gratis verzekering

Eurobox Self Storage biedt u gedurende de looptijd van de huurovereenkomst een gratis verzekering aan en is daarmee het enige opslagbedrijf waar u verzekerd bent tot een bedrag van €5.000,- en hier niets extra’s voor hoeft te betalen. Andere partijen vragen u maandelijks voor een verzekering een vast bedrag wat begint bij €15 of €20,-.

Ongetwijfeld bent u naast de verzekering die Eurobox u aanbiedt zelf ook goed verzekerd. Omdat Eurobox voldoet aan de allerhoogste brand- en inbraakeisen van het Verbond van Verzekeraars, mag u bijna altijd uw inboedel opslaan in een vestiging van Eurobox, waarbij uw eigen inboedelverzekering van kracht is. Toch raden wij u aan even de tijd te nemen voor de kleine lettertjes van uw polis, er zijn namelijk uitzonderingen mogelijk, dit verschilt per verzekeraar. U kunt contact opnemen met u verzekeringsadviseur als u wilt weten hoe het onderbrengen van uw inboedel bij Eurobox in uw polis geregeld is. U dient echter wel te allen tijde uw verzekering ervan op de hoogte te stellen dat u uw goederen bij ons komt opslaan, een inboedelverzekering is namelijk altijd adres gebonden.

De door Eurobox Self Storage aangeboden collectieve gratis verzekering voor iedere afzonderlijk opslagruimte zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent tegen brand, braak en verlies tot een maximum bedrag van €5.000,-. In tegenstelling tot veel van onze collega’s hoeft u daar bij ons niet extra voor te betalen.

Als extra service naar onze klanten bieden wij u deze verzekering gedurende de gehele huurperiode gratis aan. Mochten uw goederen onverhoopt schade oplopen en uw eigen verzekering keert niet uit, dan kunt u altijd nog een beroep doen op de secundaire verzekering van Eurobox Mini Opslag. Goederen die strijdig zijn met het huishoudelijk reglement en/of de algemene voorwaarden zijn uiteraard uitgesloten van de verzekering. Indien €5000,- dekking voor u niet voldoende is, kunnen wij u tegen kostprijs aanvullend verzekeren, informeert u er maar eens naar bij de Store Manager.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven