• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Geconditioneerd

Wilt u weten hoe het huren van geconditioneerde opslagruimte in een van onze vestigingsplaatsen werkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u meer informatie over onze opslagruimtes en de mogelijkheden die wij bieden.

Geconditioneerde opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare opslagruimte voor uw spullen? Dan bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Wij bieden u de beste opslagruimte in Nederland. Onze opslagruimtes zijn geconditioneerd en verwarmd, zodat uw spullen altijd in perfecte staat blijven. Wij hebben meer dan 30 verschillende formaten opslagruimtes in al onze 8 vestigingen in Nederland.

Veiligheid

Onze opslagruimtes zijn uitstekend beveiligd, alleen de huurder heeft toegang tot de opslagruimte. Wij gebruiken veilige sloten, camerabewaking, inbraakalarm, individueel boxalarm en toegangscontrolesystemen om de veiligheid van uw spullen te garanderen.

Flexibiliteit

Wij bieden u de mogelijkheid om te huren voor korte of lange termijn, inclusief verzekering en zonder verborgen kosten. Wij hebben meer dan 30 verschillende formaten opslagruimtes in al onze 8 vestigingen in Nederland.

Aanvullende diensten

Naast onze opslagruimtes bieden wij ook aanvullende diensten zoals postbusverhuur, en het huren van een verhuiswagen, bestelbus of gesloten aanhangwagen.

Wilt u meer weten over onze opslagruimtes en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze website. Wij helpen u graag verder!

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven