• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Bereikbaar

De opslagruimtes van Eurobox Self Storage zijn uitstekend bereikbaar. Al onze vestigingen liggen gelegen aan doorgaande wegen en dichtbij of zelfs naast de snelweg. Hierdoor zijn onze opslagruimtes uitstekend bereikbaar voor de hele regio. U kunt 365 dagen per jaar, 7 dagen in de week van ’s ochtends 06:00 uur tot ’s avonds 23:00 uur bij uw spullen in de opslagruimte. De openingstijden van de receptie zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en zaterdags van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Overdekt laden en lossen

Al onze vestigingen beschikken over een zogeheten “drive-thru”. Dat betekent dat u binnen kunt laden en lossen. Nadat u uw persoonlijke toegangscode heeft ingevoerd, gaat de roldeur voor u open en kunt u met uw auto of bestelauto gewoon naar binnen rijden om daar uw goederen overdekt te laden en/of te lossen. Het maakt dus niet uit of het regent of waait, omdat u toch binnen staat met uw waardevolle spullen en zo gaan uw spullen schoon en droog de opslag in. Om ervoor te zorgen dat uw spullen netjes en veilig opgeslagen staan, beschikken wij over verwarming en conditionering.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Bereikbaarheid opslagruimtes

Met uw persoonlijke toegangscode kunt u geheel zelfstandig naar uw opslagruimte toe. Wanneer u de toegangscode heeft ingevoerd en met de auto naar binnen bent gereden, kunt u uw spullen naar uw ruimte toe brengen. U kunt daarvoor gebruik maken van de transportkarren die wij voor onze klanten beschikbaar hebben. Naast de transportkarren, hebben wij ook een steekwagen en een pompwagen klaar staan voor gebruik. Hiervoor hoeft u geen muntje te gebruiken, de karren staan gewoon los. Het pand van Eurobox Self Storage is voorzien van een grote goederenlift. U kunt al uw spullen eenvoudig naar de verschillende verdiepingen brengen. Ook de ruime doorgangspaden maken het gemakkelijk om uw spullen naar uw eigen box te vervoeren. Staan uw spullen veilig en netjes opgeslagen, dan kunt u er aan de andere kant weer uit door wederom de toegangscode in te voeren en rijdt u door de “drive-thru” weer naar buiten.

Scroll naar boven