Gratis verzekering

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Gratis verzekering

Eurobox Self Storage biedt u gedurende de looptijd van de huurovereenkomst een gratis verzekering aan en is daarmee het enige opslagbedrijf waar u verzekerd bent tot een bedrag van €5.000,- en hier niets extra’s voor hoeft te betalen. Andere partijen vragen u maandelijks voor een verzekering een vast bedrag wat begint bij €15 of €20,-.

Ongetwijfeld bent u naast de verzekering die Eurobox u aanbiedt zelf ook goed verzekerd. Omdat Eurobox voldoet aan de allerhoogste brand- en inbraakeisen van het Verbond van Verzekeraars, mag u bijna altijd uw inboedel opslaan in een vestiging van Eurobox waarbij uw eigen inboedelverzekering van kracht is. Toch raden wij u aan even de tijd te nemen voor de kleine lettertjes van uw polis, er zijn namelijk uitzonderingen mogelijk, dit verschilt per verzekeraar. U kunt contact opnemen met u verzekeringsadviseur als u wilt weten hoe het onderbrengen van uw inboedel bij Eurobox in uw polis geregeld is. U dient echter wel te alle tijden uw verzekering ervan op de hoogte te stellen dat u uw goederen bij ons komt opslaan, een inboedelverzekering is namelijk altijd adresgebonden.

De door Eurobox Self Storage aangeboden collectieve gratis verzekering voor iedere afzonderlijk opslagruimte zorgt er voor dat u altijd verzekerd bent tegen brand, braak en verlies tot een maximum bedrag van €5.000,-. In tegenstelling tot veel van onze collega’s hoeft u daar bij ons niet extra voor te betalen.

Als extra service naar onze klanten bieden wij u deze verzekering gedurende de gehele huurperiode gratis aan. Mochten uw goederen onverhoopt schade oplopen en uw eigen verzekering keert niet uit, dan kunt u altijd nog een beroep doen op de secundaire verzekering van Eurobox Mini Opslag. Goederen die strijdig zijn met het huishoudelijk reglement en/of de algemene voorwaarden zijn uiteraard uitgesloten van de verzekering. Indien €5000,- dekking voor u niet voldoende is, kunnen wij u tegen kostprijs aanvullend verzekeren, informeert u er maar eens naar bij de Store Manager.

Vraag direct uw offerte voor opslagruimte aan: 

Vraag direct uw offerte voor opslagruimte aan