• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
EUROBOX NIEUWS

Eurobox realiseert vestiging in Gouda

Eurobox Self Storage heeft het kantoorgebouw aan de Groningenweg 10 te Gouda aangekocht en zal dit gaan transformeren naar een ultramoderne nieuwe Eurobox vestiging van ruim 9.500 m².

Eurobox realiseert vestiging in Gouda

Na het verkrijgen van de Omgevingsvergunning op 27 november 2020 zijn wij direct begonnen met de sloopwerkzaamheden en aansluitend zal de bouw van de nieuwe vestiging gerealiseerd worden.

We verwachten medio 3e kwartaal 2021 open te gaan.

Eurobox Self Storage Gouda zal de 7e vestiging van Eurobox Self Storage in Nederland worden. Andere vestigingen kunt u vinden in HaarlemHoofddorpLeidenBergen op ZoomRotterdam en Noordwijk. Daarnaast zitten er nog een aantal nieuwe vestigingen in de pijplijn, waarvan wij hopen deze ook dit jaar nog te kunnen realiseren.

Over de opslagruimtes in Gouda

De flexibele opslagruimten van Eurobox kunnen door zowel particulieren als bedrijven gebruikt worden. U kunt hierbij o.a. denken aan de opslag van inboedels, archief, seizoensspullen, restpartijen, hobby/vakantie spullen en bedrijfsvoorraden. We merken regelmatig om ons heen dat ruimte nogal eens een schaars goed is. Hierdoor is opslagruimte (Self Storage) een veel gevraagd product geworden. Bij de nieuwe vestiging van Eurobox Self Storage in Gouda regelt u dit nu in een handomdraai. Door de grote sortering opslagruimtes bij Eurobox kunnen wij u altijd een maatoplossing bieden. Of dit nu voor een paar weken, een paar maanden of een paar jaar is, Eurobox Self Storage biedt u een praktische, veilige en voordelige oplossing voor uw ruimtegebrek.

De nieuwe vestiging in Gouda is strategisch aan de hoofdontsluitingsweg gelegen op het bedrijventerrein Goudse Poort en is eenvoudig en snel te bereiken voor iedereen uit Gouda en omstreken. Met een persoonlijke toegangscode en sleutel hebben de huurders 7 dagen per week zelfstandig toegang tot het afgesloten buitenterrein, het gebouw van Eurobox en de eigen box (opslagruimte). De door Eurobox Self Storage gebruikte beveiligingsapparatuur is uiteraard van de beste kwaliteit. Het gebouw is onder andere voorzien van een brandmeldinstallatie, inbraak alarmeringssysteem, individuele box-beveiliging en 24 uur per dag camerabewaking, zodat de goederen van de huurders optimaal beveiligd zijn. Daarnaast worden alle opslagruimtes verwarmd en geventileerd om alle goederen in topconditie te houden.

Ook aan het transport van uw spullen heeft Eurobox gedacht. Zo kunt u beschikken over een verhuisbus of gesloten aanhangwagen. U hoeft dus niet apart een verhuizer of transporteur te regelen en spaart zo dure verhuiskosten uit. U betaalt alleen voor de opslagruimte. En met de scherpe tarieven die Eurobox hanteert wordt het gebruik maken van de diensten van Eurobox wel heel erg aantrekkelijk.

Eurobox Self Storage Gouda

Groningenweg 10

2803 PV  GOUDA

www.euroboxselfstorage.nl


Sloop bestaande gebouw Spinveld 25 in Breda

18 februari 2024

Ontdek de laatste updates over de bouw van Eurobox Self Storage in Breda. Huur binnenkort opslagruimte in diverse formaten met uitstekende beveiliging en aanvullende diensten.

Scroll naar boven