Verhuisbus huren?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Verhuisbus huren?

Bij de Eurobox vestiging in Leiden kunt u een uitstekend onderhouden verhuisbus huren!

Goedkoop een verhuisbus huren in Leiden

Wilt u een verhuisbus huren voor het vervoeren van uw inboedel of goederen? Dan bent u bij Eurobox Self Storage in Leiden aan het juiste adres. Wij bieden u een nette, schone en ruime verhuisbus voor het verhuizen van uw inboedel of transport van uw goederen in Leiden. De Eurobox verhuisbus is uiteraard schoon, goed onderhouden en in de winter uiteraard voorzien van winterbanden. Uw goederen komen gegarandeerd droog en schadevrij over.

Voor het huren van een verhuisbus dient u minimaal 21 jaar oud te zijn en te beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs B. De huur van de bestelbus bedraagt €60,- per halve kalenderdag (4 uur) of €90,- per hele kalenderdag (inclusief BTW). Een kalenderdag is altijd binnen de openingstijden van de receptie van de vestiging Leiden. De verhuisbus kan in het weekend uitsluitend voor een gehele dag gehuurd worden. De borg bedraagt €250,- en dient vooraf contant of per PIN te worden voldaan. Nadat u de verhuisbus schadevrij, schoon en afgetankt heeft ingeleverd, ontvangt u de borg retour. Bovendien zijn de eerste 100 kilometers gratis, daarna betaald u €0,19 per kilometer (Ex. BTW). Het eigen risico bedraagt: 

1. Eigen risico bij schade: € 750,00 + 1e jaar premieverschil verzekeraar (artikel 10.1 algemene voorwaarden)

2. Eigen risico bij bovenhoofdse schade: € 1.500,00 + 1e jaar premieverschil verzekeraar (artikel 10.1 algemene voorwaarden)

Reserveren verhuisbus

Het is altijd verstandig de verhuisbus tijdig te reserveren. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u over een verhuisbus kan beschikken op het door u gewenste moment. De verhuisbus kunt u reserveren bij de receptie van Eurobox Self Storage of door het invullen van onderstaand reserveringsverzoek. Let op: een reservering voor de verhuisbus vervalt 2 uur na afgesproken datum en tijdstip. Indien u uw reservering niet nakomt of binnen 24 uur voor aanvang annuleert dan zijn wij genoodzaakt u hiervoor annuleringskosten in rekening te brengen ten bedrage van € 35,- exclusief BTW.

Eigenschappen van de verhuisbus van Eurobox Self Storage.

undefined

De laadruimte van de verhuisbus heeft de volgende afmetingen:

Lengte: 2,80 m.

Breedte: 1,74 m.

Hoogte: 1,76 m.

Totale inhoud: 8,5 kubieke meter

Laadvermogen: 1050 Kilogram

Voorzieningen o.a.: Navigatie, Parkeersensoren achter, Bluetooth voor handsfree bellen en 3 zitplaatsen. 

 

Geen opslagruimte nodig maar wel een verhuisbus huren?

Wanneer u geen opslagruimte nodig heeft of huurt, kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze scherpe tarieven. U kunt de verhuisbus huren voor een halve kalenderdag of een hele kalenderdag. Een kalenderdag is binnen de openingstijden van de receptie van de vestiging Leiden. Het tarief voor de verhuisbus is €60,- voor een halve kalenderdag en €90,- voor een hele kalenderdag (Incl. BTW). De borg voor de verhuisbus is €250,- en dient u vooraf contant of per PIN te betalen. Nadat de verhuisbus schadevrij, schoon en afgetankt is ingeleverd, ontvangt u de borg weer retour van ons.Neemt u voor meer informatie over het huren of reserveren van de verhuisbus contact op met de vestiging in Leiden of vul onderstaand reserveringsverzoek in:

Reserveringsverzoek verhuisbus Leiden

Reserveren