Eenvoudig en goedkoop opslagruimte huren in Hoofddorp?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Eenvoudig en goedkoop opslagruimte huren in Hoofddorp?

Bent u op zoek naar een veilige en verwarmde opslagruimte in Hoofddorp? Dan bent u op zoek naar Eurobox Self Storage. Wij hebben een zeer ruime sortering formaten opslag voor u beschikbaar welke allen verwarmd en geventileerd zijn. De Eurobox Self Storage vestiging in Hoofddorp is zeer centraal gelegen op de hoek van de Parellaan, Van Heuven Goedhartlaan en de Spoorlaan. Uit welke wijk van Hoofddorp u ook afkomstig bent, u kunt uw opslagruimte binnen enkele minuten bereiken. Bent u eenmaal aangekomen bij Eurobox dan zult u ervaren dat wij alles in het werk hebben gesteld om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u bij Eurobox altijd overdekt  laden en lossen,  zijn er opslagruimtes waar u direct met de auto bij kunt, en voor de ruimtes waar u met de auto niet bij kunt hebben wij ruim voldoende gratis transportmiddelen beschikbaar voor het interne transport. 

Veilige opslagruimte huren in Hoofddorp?

Veiligheid heeft onze voortdurende aandacht, om uw en onze eigendommen te beveiligen hebben wij dan ook uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen. Zo hebben wij 24 uur per dag cameratoezicht in en rond het gebouw, het gehele pand voorzien van een gecertificeerd inbraakalarm, een brandmeldinstallatie, een toegangscontrolesysteem waardoor alleen onze klanten toegang hebben en heeft iedere vestiging een afgesloten buitenterrein. Daarnaast lopen onze medewerkers meerdere controlerondes per dag in en om het gebouw waarbij zij letten op afwijkingen en bijzonderheden. In al onze vestigingen, zo ook in Hoofddorp, zit het beveiligingsbedrijf bij ons intern in het gebouw, veiliger kan toch bijna niet? Toch wel, maar wij kiezen ervoor om niet al onze beveiligingsmaatregelen met u via dit medium te delen omdat dit de veiligheid niet ten goede komt. Voor veilige opslagruimte is er maar één adres in Hoofddorp: Eurobox aan de Parellaan 2! 

Direct een opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage Hoofddorp?

Eurobox biedt in Hoofddorp per direct beschikbare opslagruimtes in meer dan dertig verschillende formaten. U kunt altijd een opslag op maat huren en betaalt nooit voor meters welke u niet nodig heeft. Zo bent u gegarandeerd goedkoper uit! Voor veel mensen maakt de verscheidenheid aan opslagruimtes van Eurobox de keuze voor het juiste formaat niet gemakkelijker. Het invullen van onze ruimtecalculator zou u hierbij kunnen helpen. Deze berekent hoeveel ruimte u zou moeten huren voor uw spullen. De uitkomst kunt u direct doorsturen naar een van onze ervaren servicemedewerkers. Of u kunt ook voor een professionele bepaling langs gaan bij onze vestiging. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag en deskundig bij het bepalen van het formaat opslagruimte dat u nodig heeft. Een opslagruimte huren is zo geregeld en kan ingaan op de dag welke u wenst. Neemt u hiervoor gelijk even contact op met de vestiging Hoofddorp. 

Prijzen opslagruimte

 U huurt bij Eurobox altijd een opslagruimte inclusief een verzekering, dit scheelt u al gauw €20 per maand!

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Amsterdam, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Schiphol, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Parellaan 2
2132 WS  Hoofddorp

Telefoon: 023 - 55 7 99 11

hoofddorp@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Joost Meerman & Bastiaan Hooning