Veiligheid voor alles

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Veiligheid voor alles

Bij Eurobox liggen uw waardevolle goederen veilig opgeslagen. Wij hebben vergaande veiligheidsmaatregelen getroffen om uw en onze eigendommen te beschermen. Zo wordt het terrein van Eurobox buiten de openingstijden afgesloten door middel van een automatische schuifpoort. Toegang tot het terrein, het gebouw van Eurobox en uw opslagruimte wordt u alleen verleend indien u beschikt over een valide persoonlijke toegangscode en sleutel. 

Opslagruimte dag en nacht bewaakt

Naast de bovengenoemde fysieke beveiligingen beschikken de opslagcentra van Eurobox Self Storage over diverse elektronische beveiligingssystemen. Zo zijn er in en rond de gebouwen van Eurobox bewakingscamera's gemonteerd die uw dierbare goederen 24 uur per dag in de gaten houden. Daarnaast zijn alle gebouwen voorzien van brand- en inbraakalarm en kunt u beschikken over individueel boxalarm. Ook lopen onze medewerkers dagelijks controle rondes en wordt er in- en rond de opslagcentra van Eurobox gesurveilleerd door een beveiligingsbedrijf waarbij zij letten op afwijkingen en bijzonderheden. Door dit totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen bent u bij Eurobox verzekerd van een zeer veilige opslagruimte.

Verwarming en ventilatie

Alle opslagruimtes worden verwarmd en geventileerd om uw waardevolle en dierbare goederen in topconditie te houden. U ziet, we laten niets gelegen liggen om de veiligheid van uw goederen te waarborgen. U kunt dan ook met een gerust hart uw goederen bij Eurobox stallen.