Een opslagruimte huren zoals u wenst bij Eurobox Self Storage in Noordwijk

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Een opslagruimte huren zoals u wenst bij Eurobox Self Storage in Noordwijk

Eurobox Self Storage is gespecialiseerd in het opslaan van goederen en begrijpt dat u uw waardevolle spullen onder perfecte omstandigheden wilt opslaan. Om in die behoefte te voorzien staan uw goederen en/of inboedel bij Eurobox Self Storage beveiligd, verwarmd en geconditioneerd opgeslagen. U kunt bij Eurobox Self Storage te Noordwijk terecht voor al uw spullen, zowel voor uw inboedel als voor seizoensgebonden goederen. De opslagruimtes zijn in vele formaten beschikbaar, zodat u altijd de juiste ruimte heeft voor uw spullen.  Om het juiste formaat opslagruimte te bepalen, staan onze opslagspecialisten dagelijks voor u klaar. Tevens kunt u de ruimtecalculator zelf invullen welke een goede indicatie geeft voor de juiste ruimte.

De 8 voordelen van opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage Noordwijk! 

Er zijn vele voordelen aan het huren van een opslagruimte bij Eurobox Self Storage. Om te beginnen zijn al onze vestigingen, zo ook onze vestiging in Noordwijk,uitstekend bereikbaar en gelegen aan een doorgaande weg. De opslagruimtes zijn toegankelijk door middel van een persoonlijke toegangscode zodat u zelfstandig gebruik kunt maken van uw ruimte. De vestigingen zijn via de ‘drive-thru’ gemakkelijk te betreden met uw auto waardoor u droog en windvrij kunt laden en lossen. In de ‘drive-thru’ staan er transportmiddelen die het u vergemakkelijken om uw spullen naar uw opslagruimte te vervoeren.  Om uw spullen in goede conditie te houden beschikt Eurobox Self Storage over geconditioneerde en verwarmde opslagunits.

Naast de gemakkelijke toegang staan uw spullen bij Eurobox Self Storage veilig opgeslagen. Alle vestigingen zijn voorzien van bewakingscamera’s en inbraak- en brandalarmsystemen. Daarnaast zijn uw spullen verzekerd tegen brand, braak en verlies en bieden wij deze service gratis aan voor al onze klanten gedurende de hele huurperiode. Servicegerichtheid is dan ook een van de punten die hoog in het vaandel staan bij Eurobox.  Kortom, de slogan van Eurobox: “Met ruimte de beste” wordt met deze voordelen hoog gehouden.

Wilt u meer informatie over onze opslagruimtes in Noordwijk?

Onze servicemedewerkers staan iedere dag voor uw klaar om u zo goed mogelijk te voorzien van informatie over het huren van opslagruimtes. U bent altijd van harte welkom om onze locatie in Noordwijk te bezoeken. Doordat onze locaties altijd aan doorgaande wegen gelegen zijn, zijn de opslagruimtes niet alleen uitstekend voor Noordwijk te bereiken maar voor de gehele regio. U kunt ons bellen voor meer informatie of u kunt via deze website een terugbelverzoek indienen, onze ervaren medewerkers nemen contact met u op voor meer informatie over het huren van opslagruimte in Noordwijk. Of u kunt direct een offerte aanvraag indienen middels onderstaande link: 

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Katwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout, Warmond en De Zilk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

De Hooge Krocht 1
2201 TP Noordwijk

Telefoon: 071 - 409 12 66

noordwijk@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00 

Store Managers

Olga Braam & Bastiaan Hooning