• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Vestigingen

Eurobox Self Storage Zuid-Holland

Heeft u tijdelijk of voor langere tijd extra ruimte nodig voor uw spullen? Dan is het huren van een opslagruimte bij Eurobox Self Storage een goede oplossing. Eurobox Self Storage is een betrouwbare aanbieder van opslagruimte in 8 plaatsen in Nederland, waarvan 5 in Zuid-Holland. Of u nu particulier of zakelijk opslagruimte nodig heeft, bij Eurobox Self Storage vindt u altijd een passende opslagoplossing.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierdoor geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Waarom kiezen voor Eurobox Self Storage?

Eurobox Self Storage onderscheidt zich van andere aanbieders van opslagruimte door de volgende voordelen:

- U heeft de keuze uit meer dan 30 verschillende formaten opslagruimte, van 3 m3 tot 300 m3. Zo betaalt u nooit te veel voor ruimte die u niet gebruikt.
- U kunt uw opslagruimte huren voor korte of lange termijn, met 14 dagen opzegtermijn en zonder verborgen kosten. U betaalt alleen voor de dagen dat u huurt.
- Uw spullen zijn bij ons in goede handen. Al onze opslagruimtes zijn uitstekend beveiligd met camerabewaking, inbraakalarm, individueel boxalarm en toegangscontrolesystemen. Bovendien zijn al uw spullen verzekerd tot een bedrag van € 5000,- per box.
- U kunt gebruik maken van onze aanvullende diensten, zoals postbusverhuur, het huren van een bestelbus of gesloten aanhangwagen, of het bestellen van verhuisdozen en inpakmaterialen.

Hoe werkt het huren van een opslagruimte bij Eurobox Self Storage?

Het huren van een opslagruimte bij Eurobox Self Storage is heel eenvoudig. U kunt online, telefonisch of in een van onze vestigingen een offerte aanvragen of direct een reservering plaatsen. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste maat opslagruimte en het regelen van de administratie. U kunt vervolgens uw spullen zelf naar uw opslagruimte brengen of gebruik maken van onze gratis ophaalservice. U heeft 7 dagen per week toegang tot uw opslagruimte met uw persoonlijke toegangscode en sleutel.

Waar vindt u onze vestigingen in Zuid-Holland?

Eurobox Self Storage heeft 5 vestigingen in Zuid-Holland, namelijk in Dordrecht, Noordwijk, Leiden, Rotterdam en Gouda. Hieronder vindt u meer informatie over elke vestiging.

Eurobox Dordrecht

Eurobox Dordrecht is gevestigd aan de Merwedestraat 100, vlakbij de A16 en de N3. Deze vestiging beschikt over ruim 700 opslagruimtes in verschillende formaten, geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. U kunt hier ook terecht voor postbusverhuur en het huren van een bestelbus of gesloten aanhangwagen.

Eurobox Noordwijk

Eurobox Noordwijk is gevestigd aan de De Hooge Krocht 1 naast de N206 en nabij de A44. Deze vestiging beschikt over meer dan 700 opslagruimtes in diverse formaten, ideaal voor als u gaat verhuizen, verbouwen of opruimen. U kunt hier ook gebruik maken van onze gratis ophaalservice en het bestellen van verhuisdozen en inpakmaterialen.

Eurobox Leiden

Eurobox Leiden is gevestigd aan de Rooseveltstraat 86, naast de N206 en aan de afrit van de A4 en de N11. Deze vestiging beschikt over ruim 1000 opslagruimtes in verschillende groottes, geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. U kunt hier ook terecht voor postbusverhuur en het huren van een bestelbus of gesloten aanhangwagen.

Eurobox Rotterdam

Eurobox Rotterdam is gevestigd aan de Frobenstraat 25, vlakbij de A20 en de A13. Deze vestiging beschikt over meer dan 700 opslagruimtes in diverse formaten, ideaal voor als u gaat verhuizen, verbouwen of opruimen. U kunt hier ook gebruik maken van onze gratis ophaalservice en het bestellen van verhuisdozen en inpakmaterialen.

Eurobox Gouda

Eurobox Gouda is gevestigd aan de Groningenweg 10, nabij de A12 en de N207. Deze vestiging beschikt over ruim 600 opslagruimtes in verschillende groottes, geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. U kunt hier ook terecht voor postbusverhuur en het huren van een bestelbus met laadklep of gesloten aanhangwagen.

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Contact opnemen met Eurobox?

Twijfel niet neem direct contact op met onze ervaren opslagspecialisten voor opslagadvies op maat! 

Scroll naar boven