Opslagruimte huren in Haarlem

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Haarlem

Eurobox Self Storage opent nieuwe vestiging in Haarlem begin 2020.

Wij zijn trots om u te mogen mededelen dat wij onze 5e opslagverhuur bedrijf aan de Oudeweg 141 in Haarlem gaan beginnen! Zodra wij open zijn is de receptie 6 dagen per week bemand en kunt u vrijblijvend terecht voor een persoonlijk advies. Heeft u specifieke wensen, wilt u stellingen plaatsen of wilt u advies in uw opslagbehoefte? Onze ervaren opslagspecialisten helpen u graag! Tevens verkopen wij in de receptie allerhande verhuisartikelen uit voorraad, van verhuisdoos tot inpakpapier. Ook kunt u bij ons in Haarlem terecht voor het goedkoop huren van een bestelbus of gesloten aanhangwagen.  

Wilt u goed bereikbare opslagruimte huren in Haarlem?

Onze nieuw geopende vestiging in Haarlem ligt aan de doorlopende weg door de Waarderpolder, de N200. Hierdoor is deze opslagruimte verhuur vestiging uitstekend bereikbaar, met 1 minuut bent u op de snelweg en binnen enkele minuten kunt u op de A9 zijn vlakbij de aansluitingen met de A4 en de A5. De vestiging zelf kunt u als huurder van opslagruimte zelfstandig inrijden en binnen in- en uitladen van uw spullen. Voor het interne vervoer staan karren voor u klaar waarmee u gemakkelijk de goederen naar uw goed bereikbare opslagruimte kunt rijden.

Goedkoop opslagruimte huren in Haarlem! 

Eurobox Self Storage opent zijn 5e vestiging in Haarlem met een bewezen concept: goedkoop opslagruimte huren inclusief verzekering en met uitstekende service. Géén bijkomende maandelijkse kosten en géén onverwachte huurverhogingen. U weet voor een lange of korte termijn precies tegen welke prijs u de opslagruimte gaat betalen. Daarnaast hebben wij een zeer ruim assortiment opslagruimtes in onze vestiging in Haarlem. U huurt al een opslagruimte vanaf 1m2 tot zelfs 250 m2. Daarom huurt u dus altijd goedkoop een opslagruimte op maat en betaald nooit voor opslagruimte welke u niet nodig heeft.

Veilige opslagruimte huren in Haarlem!

Bent u op zoek naar een veilige opslagruimte in Haarlem? Alle opslagruimtes van Eurobox Self Storage zijn voorzien van een eigen inbraakalarm. Dat is naast ons toegangscontrolesysteem en brandmeldcentrale één van de veiligheidsmaatregelen welke wij getroffen hebben. Wist u dat wij met ons camerabewakingssysteem zicht hebben op iedere plek in ons pand en daarbuiten? Uiteraard kunnen wij u niet al onze beveiligingsmaatregelen mededelen, uit veiligheidsoverwegingen. U kunt er echt wel van uit gaan dat wij er alles aan doen om het veiligste opslagruimte verhuurbedrijf van Haarlem te zijn én te blijven!

Volgt u ons op onze website en op social media om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen!

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Spaarndam, Schalkwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Velserbroek en Waarderpolder.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Eurobox Self Storage Haarlem opent begin februari 2020

adres:

Oudeweg 141
2031 CC Haarlem

Telefoon: 023 - 524 82 84

haarlem@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t / m zondag 06:00 - 23:00 uur

Openingstijden receptie:

maandag t / m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Storemanager

Ben van Wissen