Opslagruimte huren in Essen? De dichtstbijzijnde verhuurder!

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Essen? De dichtstbijzijnde verhuurder!

Als u op zoek bent naar opslagruimte in Essen en omgeving is dat niet binnen de gemeentegrenzen te vinden. Het is dan goed om te weten waar u wel opslagruimte kunt huren in de regio, de dichtstbijzijnde opslagverhuurder vind u namelijk in Bergen op Zoom op zo’n vijftien minuten rijden met de auto. Wij zijn gelegen naast het centrum en station op de Wattweg. Ons pand is volledig ingericht met opslagruimtes welke wij ook verhuren aan inwoners en bedrijven uit Essen en omgeving.

Wie kunnen er opslagruimte huren bij Eurobox in de nabijheid van Essen?

Bij Eurobox kunnen zowel inwoners als bedrijven uit Essen opslagruimte huren. Wij hebben opslagruimtes in vele groottes variërend van 1 vierkante meter tot 50 vierkante meter groot. Bij particulieren betreft de opslag vaak inboedel tijdens een verhuizing of verbouwing, maar ook een stukje uitbreiding omdat de opslagruimte in huis niet meer toereikend was zien we vaak. Voor bedrijven is de opslagruimte vaak bestemd voor voorraad of archief maar ook worden veel van onze opslagruimtes gebruikt als regionaal ondersteuningspunt voor de buitendienst. Uw vertegenwoordigers of regiomanagers krijgen hierin goederen of reclamemateriaal geleverd zodat zij hiervoor niet helemaal terug naar het hoofdkantoor terug hoeven. U ziet de mogelijkheden zijn legio, wij zijn flexibel dus heeft u een opslagruimte nodig voor iets specifieks? Neem contact met u op en wij kunnen adviseren u graag over de mogelijkheden.

Tips bij het verhuizen en opslaan van uw goederen naar uw opslagruimte in de regio Essen.

Als ervaren verhuurders van opslagruimtes in omgeving Essen kunnen wij u natuurlijk uitstekend voorzien van tips welke u goed kunt gebruiken bij de huur van opslagruimte maar zeker ook tijdens het transport. Wist u bijvoorbeeld dat indien u een koelkast of vriezer gaat opslaan u deze het beste goed kunt reinigen voor u deze opslaat? Daarnaast is het aan te bevelen om de deur van dit apparaat altijd open te laten in de opslagruimte, doet u één van beide niet dan is de kans aanwezig dat de koelkast of vriezer niet zo fris ruikt als u het weer in gebruik wilt nemen. Vond u deze tip handig? Wij hebben alle tips voor onze klanten verzameld, hier vind u de andere tips! Wij wensen u alvast veel succes met de verhuizing met behulp van deze tips bent u al een eind op de goede weg!

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom