• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
Opslag op maat voor Iedereen!

Eurobox Self Storage opent Nieuwe Vestiging in Dordrecht

Eurobox Self Storage breidt uit en opent trots een nieuwe vestiging in Dordrecht, direct aan de N3. Met de grootste diversiteit aan opslagruimtes, bieden we op maat gemaakte opslagoplossingen voor zowel bedrijven als particulieren in de regio. Lees verder om te ontdekken wat onze nieuwste vestiging te bieden heeft en hoe deze u kan helpen bij al uw opslagbehoeften.

Eurobox Self Storage opent Nieuwe Vestiging in Dordrecht

De Perfecte Locatie

Onze nieuwe vestiging in Dordrecht is strategisch gelegen aan de N3, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor iedereen in de regio. Of u nu een bedrijfseigenaar bent die extra opslagruimte nodig heeft voor inventaris en archief, of een particulier die tijdelijke opslagruimte zoekt tijdens een verhuizing of renovatie, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Opslag op Maat

Bij Eurobox Self Storage begrijpen we dat niet alle opslagbehoeften hetzelfde zijn. Daarom bieden we het grootste assortiment opslagruimtes in verschillende maten, zodat u precies de ruimte kunt huren die u nodig heeft. Van kleine opslagunits voor persoonlijke spullen tot grote magazijnruimtes voor bedrijven, wij hebben het allemaal.

Veiligheid en Gemak

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze nieuwe vestiging is uitgerust met state-of-the-art beveiligingsmaatregelen, waaronder 24/7 cameratoezicht en toegangscontrole, zodat u met een gerust hart uw waardevolle bezittingen kunt opslaan. Daarnaast bieden we handige toegangstijden, zodat u altijd bij uw opgeslagen goederen kunt.

Flexibiliteit en Betaalbaarheid

Bij Eurobox Self Storage geloven we in flexibiliteit en betaalbaarheid. U huurt bij ons op maandelijkse basis, zonder lange termijn verplichtingen. Dit geeft u de vrijheid om uw opslagruimte aan te passen aan uw behoeften. Bovendien bieden we concurrerende prijzen en regelmatige aanbiedingen, zodat opslag betaalbaar blijft.

Kom Ons Bezoeken!

We nodigen u van harte uit om onze nieuwe vestiging in Dordrecht te komen bezoeken en te ontdekken hoe Eurobox Self Storage u kan helpen bij uw opslagbehoeften. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om u te verwelkomen en al uw vragen te beantwoorden.

 

Conclusie

De opening van onze nieuwe vestiging in Dordrecht markeert een spannende mijlpaal voor Eurobox Self Storage. We zijn er trots op om onze op maat gemaakte opslagoplossingen aan te bieden aan de gemeenschap van Dordrecht en de omliggende regio. Kom vandaag nog langs en ontdek hoe gemakkelijk en handig opslag kan zijn met Eurobox Self Storage. We zien u graag verschijnen!


Sloop bestaande gebouw Spinveld 25 in Breda

18 februari 2024

Ontdek de laatste updates over de bouw van Eurobox Self Storage in Breda. Huur binnenkort opslagruimte in diverse formaten met uitstekende beveiliging en aanvullende diensten.

Scroll naar boven