Opslagruimte Bergen op Zoom

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte Bergen op Zoom

Eurobox Self Storage heeft een volledig nieuwe vestiging van 9000m2 aan de Wattweg 5 op het 'Rogier Nerincx Richter-terrein' gelegen op het bedrijventerrein Lage Meren gebouwd. Deze nieuwe vestiging is gesitueerd aan de toegangswegen Wattweg (aan de spoorzijde) en Edisonlaan. Deze wegen zijn beide verbonden met de uitvalsweg Wouwsestraatweg. De Wouwsestraatweg vormt een directe verbinding tussen de snelweg A58/ A4 en het centrum van Bergen op Zoom. Het centrum van Bergen op Zoom en het Centraal Station zijn dan ook op loopafstand bereikbaar.

Goed bereikbaar

Alle opslagruimtes bij Eurobox Self Storage bevinden zich op de begane grond. Deze zijn dus heel goed bereikbaar, veelal met de auto door middel van de overdekte drive-thru, waardoor u overdekt kunt laden en lossen. 

Huur opslagruimte tot 6 maanden gratis in Bergen op Zoom

Veilige opslag huren in Bergen op Zoom

Alle Eurobox opslagruimtes welke te huur zijn in Bergen op Zoom zijn voorzien van een eigen inbraakalarm. Bent u als huurder niet aanwezig in uw opslag dan staan uw goederen 24 uur onder alarm. Daarnaast hebben wij een camerasysteem van meer dan 50 camera's geïnstalleerd, iedere plek in ons pand staat onder permanente camerabewaking. Maar dat zijn niet alle veiligheidsmaatregelen welke wij genomen hebben in de opslag in Bergen op Zoom. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen wij niet alles op internet zetten maar u bent natuurlijk van harte welkom om bij ons langs te komen om te zien hoe veilig onze opslag is!

Nieuw! Bestelbus te huur.

Goedkope opslagruimte huren in Bergen op Zoom

Eurobox Self Storage is een professioneel opslagbedrijf met een bewezen concept: goedkoop opslagruimte huren inclusief verzekering en met uitstekende service. Géén bijkomende maandelijkse kosten, geen waarborgsom en géén onverwachte huurverhogingen. U weet dan ook voor een lange of korte termijn precies tegen welke prijs u de opslagruimte in Bergen op Zoom gaat huren. U huurt bij Eurobox de opslagruimte welke past bij uw opslagbehoefte, dit is altijd goedkoper dan elders. Door de grootste sortering opslagruimtes in de regio Bergen op Zoom aan te bieden betaalt u nooit voor een te grote opslagruimte!

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom