Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Eenvoudig en snel opslagruimte huren in Bergen op Zoom?

Bent u op zoek naar een veilige en verwarmde opslagruimte in Bergen op Zoom of omgeving? Dan bent u op zoek naar Eurobox Self Storage. Alle Eurobox vestigingen hebben de ruimste sortering formaten opslag voor u beschikbaar welke allen goed beveiligd, verwarmd en geventileerd zijn. De Eurobox Self Storage vestiging in Bergen op Zoom zal gevestigd worden aan de Wattweg, welke locatie zeer centraal gelegen is in Bergen op Zoom en u direct in de gelegenheid stelt de snelwegen A4 of A58 op te rijden.

Ook binnen in de Eurobox opslagvestiging is de bereikbaarheid prima voor elkaar. U kunt bij Eurobox altijd met uw transport inpandig dus overdekt én windvrij laden en lossen, daarnaast zijn er  zelfs veel boxen te huur waar u direct met de auto of bestelbus voor kunt parkeren. Voor de iets verder gelegen opslagruimtes hebben wij diverse interne transportmiddelen gratis voor u beschikbaar in onze panden, u hoeft dus niet te tillen met uw spullen.  

Veilige opslagruimte huren in Bergen op Zoom?

Veiligheid heeft onze voortdurende aandacht, om uw en onze eigendommen te beveiligen hebben wij dan ook uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen in onze opslagpanden. Zo hebben wij 24 uur per dag camerabewaking in én rondom het gebouw, Daarnaast is het gehele gebouw voorzien van een gecertificeerd inbraakalarm en een brandmeldinstallatie; een toegangscontrolesysteem waardoor alleen onze huurders toegang hebben en heeft iedere Eurobox vestiging een eigen, door middel van een deugdelijk hek afgesloten buitenterrein. Tevens lopen onze medewerkers en het beveiligingsbedrijf meerdere controlerondes per dag waarbij zij letten op afwijkingen en bijzonderheden. Uiteraard hebben wij ruimtes welke voorzien zijn van een inbraakalarm in de ruimte zelf, indien u niet aanwezig bent staat er in dat geval 24 uur per dag een alarm actief op de door u gehuurde opslagruimte. Veilige opslagruimte huurt u in Bergen op Zoom bij Eurobox Selfstorage.

Een opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage Bergen op Zoom?

Eurobox biedt binnenkort per direct beschikbare opslagruimtes in meer dan dertig verschillende formaten aan in Bergen op Zoom. Onze ruime sortering opslagruimtes zorgt er voor dat u altijd een opslag op maat kunt huren en op deze wijze betaald u niet voor opslagruimte welke u niet nodig heeft. Door opslagruimte op maat te huren bent u gegarandeerd goedkoper uit! Om te bepalen hoeveel opslagruimte u in uw geval nodig heeft hebben wij onze opslagruimte-calculator ontwikkelt, welke u hierbij zou kunnen helpen, deze berekent hoeveel ruimte u zou moeten huren voor uw spullen. De uitkomst van de calculator kunt u desgewenst naar een van onze medewerkers versturen. Heeft u liever persoonlijk advies over het formaat opslagbox dan helpen wij u hier graag mee, u kunt langskomen of even telefonisch contact opnemen.  Een box huren is zo geregeld en de huur kan op iedere dag ingaan.  

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Hoogerheide, Huijbergen, Ossendrecht, Steenbergen, Halsteren en Woensdrecht.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Wattweg 3
4622 RA Bergen op Zoom

Telefoon: 0800 - 2226222

info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Patrick Kok