• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Postbus aanvragen particulier

Bij Eurobox Self Storage kunt u als particulier een postbus aanvragen. Eurobox Self Storage is van huis uit een onderneming, waar u opslagruimtes kunt huren voor bijvoorbeeld uw inboedel. Echter kunt u bij Eurobox Self Storage als particulier ook een postbus huren. U beschikt met een postbus bij Eurobox Self Storage over een postadres dat niet is gekoppeld aan uw woonadres. Wanneer u tijdelijk tussen twee woningen in zit of als u tijdelijk in het buitenland woont, is een postbus bij Eurobox Self Storage een ideale oplossing om uw post te ontvangen. U hoeft door deze postbus geen beroep te doen op vrienden of familie om uw post te ontvangen.

Post ophalen wanneer het u uitkomt

Wanneer u een postbus heeft gehuurd bij Eurobox Self Storage kunt u zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur bij uw post. Uw postbus bevindt zich in het pand van Eurobox Self Storage. U kunt dit pand tijdens de openingstijden betreden door middel van een persoonlijke toegangscode. U hoeft van te voren geen afspraak te maken om uw post op te halen. Als u wilt kunt u zelfs kiezen voor een e-mailnotificatie. Mocht u hiervoor kiezen, dan krijgt u direct bericht per e-mail zodra er post voor u bezorgd is. Het is wel belangrijk om te weten dat u zich als particulier niet kunt inschrijven in de gemeentelijke bestanden op het adres van Eurobox Self Storage.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Zakelijke postbus aanvragen

U kunt bij Eurobox Self Storage ook een zakelijke postbus aanvragen. Met een zakelijke postbus bij Eurobox Self Storage voorkomt u dat uw zakelijke post tussen uw privépost terecht komt. Wanneer u een postbus huurt bij Eurobox Self Storage kunt u het adres van Eurobox Self Storage ook gebruiken als zakelijk vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel. Dit kost €25,- ex btw per maand extra. Het grote voordeel hiervan is dat uw privéadres niet gekoppeld is aan uw zakelijke adres. Wanneer u ook een opslagruimte gaat huren bij Eurobox Self Storage, biedt Eurobox Self Storage de service om pakketten voor u aan te nemen. Door deze service hoeft u dus nooit meer te zorgen dat er iemand aanwezig is om een pakket aan te nemen. Zodra het pakket bij Eurobox Self Storage is geleverd wordt, dit in uw opslagruimte geplaatst en krijgt u hier een bericht over per e-mail. U kunt het pakket ophalen wanneer het u uitkomt. 

Meer informatie? Wij verhuren postbussen aan particulieren in: Breda, Haarlem, Gouda, Rotterdam, Noordwijk, Leiden, Hoofddorp en Bergen op Zoom.

Scroll naar boven