• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Postbus huren

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare postbus in Dordrecht? Eurobox Self Storage biedt de perfecte oplossing voor uw postbehoeften in de regio. Naast onze uitgebreide opslagmogelijkheden bieden we hoogwaardige postbusverhuurdiensten aan voor particulieren en bedrijven.

Veilige Postbusverhuur in Dordrecht

Onze postbussen zijn geïntegreerd in een state-of-the-art beveiligingssysteem om ervoor te zorgen dat uw post en pakketten veilig zijn. Eurobox Self Storage neemt veiligheid serieus. Met camerabewaking, inbraakalarm, individueel boxalarm en toegangscontrolesystemen garanderen we maximale bescherming van uw postadres in Dordrecht.

Flexibele Opties voor Uw Postbehoeften

Of u nu een postbus voor korte of lange termijn nodig heeft, Eurobox Self Storage heeft flexibele verhuurmogelijkheden die aan uw behoeften voldoen. Onze verschillende formaten postbussen maken het mogelijk om precies de ruimte te kiezen die u nodig heeft.

Huur een Postbus in Dordrecht - Direct Beschikbaar

Eurobox Self Storage biedt direct beschikbare postbussen in Dordrecht. U kunt eenvoudig en snel een postbus aanvragen voor uw inschrijfadres of om uw zakelijke post te ontvangen.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Betaalbare postbus zonder verborgen kosten

Wij geloven in transparantie. Bij Eurobox Self Storage hanteren we eerlijke tarieven voor onze postbusverhuur, zonder verborgen kosten. U weet precies waar u aan toe bent bij het huren van een postbus in Dordrecht. De prijs van een postbus is €25,00 (excl. BTW) per maand. 

Aanvullende Diensten voor Gemak

Naast postbusverhuur bieden we aanvullende diensten aan om uw ervaring te verbeteren. Zo kunnen wij u een melding sturen als er post voor u is gekomen, u gaat daardoor nooit voor niets naar uw postbus.

Bij Eurobox Self Storage staan we klaar om u te helpen bij het huren van een postbus in Dordrecht. Neem vandaag nog contact met ons op om uw postadres te regelen en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn!

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Contact opnemen met Eurobox?

Twijfel niet neem direct contact op met onze ervaren opslagspecialisten voor opslagadvies op maat! 

Scroll naar boven