• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Postadres huren

Een postadres huren kan in vele gevallen uitkomst bieden. Steeds meer bedrijven en particulieren maken de keuze om een tweede postadres te huren. Enkele voorbeelden zijn studenten in een studentenwoning, gedurende een verhuizing, je poststukken niet thuis willen ontvangen of toch liever uw bedrijf inschrijven op een alternatief adres in geval van bijvoorbeeld een webwinkel. Eurobox Self Storage is de ideale partner voor het huren van een postadres in Noordwijk, Leiden, Hoofddorp, Haarlem, Gouda, Rotterdam en in Bergen op Zoom.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Privé Postadres huren

Als particulier is een postadres huren dé oplossing om uw post niet te laten bezorgen op het privéadres. Dit kan uiteraard meerdere redenen hebben; denk hierbij aan meerdere personen in een woning of uw post wordt voor de zoveelste keer op het verkeerde adres afgeleverd. De prijs voor het huren van een postadres is € 30,25 incl. BTW per maand. De minimale huurperiode bedraagt 14 dagen. Optioneel kunnen wij u attenderen op het moment dat er daadwerkelijk post voor u is binnen gekomen, zo komt u nooit voor niets uw post halen. 

LET OP! Het huren van een postadres voor particulieren kan niet gebruikt worden voor de GBA! 

Zakelijk een postadres huren?

Uw zakelijke postadres scheiden van uw privéadres. Wij van Eurobox regelen dit voor u. Steeds meer mensen starten als ZZP’er of runnen een onderneming aan huis. De vraag naar het huren van een postadres met vestigingsadres wordt steeds groter, omdat een onderneming niet altijd van de huiseigenaar op het adres ingeschreven mag worden. 

Naast de zakelijke postbus kunnen wij ook de inschrijving van het vestigingsadres voor u regelen. Dit vestigingsadres is te gebruiken bij de KvK inschrijving. De kosten voor een postbus mét postadres met vestigingsadres bedragen € 50,- ex BTW, met een minimale huurperiode van 12 maanden.

U kunt op uw postbus geen pakketten ontvangen. Uiteraard kunt u deze bij ons laten afleveren maar dan alleen in combinatie met het huren van een opslagruimte. Alleen met onze goedkeuring kunt u ons adres opgeven voor het aannemen van pakketten en pallets. De kosten bedragen € 1,- euro per pakket en € 10.- euro per geleverde pallet. U krijgt te allen tijde een notificatie zodra het pakket bij ons binnen is; u kunt het geleverde ophalen op het moment dat het u het beste schikt. Huurders zijn 365 dagen per jaar welkom tussen 06:00-23:00 uur.

Scroll naar boven