• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagruimte Rotterdam

Opslagruimte huren in Rotterdam kan vanaf 2017 bij Eurobox Self Storage aan de Frobenstraat 25 in Rotterdam. Eurobox Self Storage verhuurt al meer dan 10 jaar opslagruimte in de Randstad en is nu ook beschikbaar voor het verhuren van opslagruimte in Rotterdam tegen scherpe tarieven in een moderne, uitstekend beveiligde en geconditioneerde vestiging voor alle inwoners van Rotterdam en omgeving. 

Goedkoop opslagruimte huren in Rotterdam

Huur een opslagruimte op maat in Rotterdam. Eurobox heeft het grootste aanbod in verschillende formaten opslagruimtes; zo huurt u nooit een grotere ruimte dan u nodig heeft en betaalt u dus ook niet voor meters welke u niet gebruikt! Dat is pas goedkoop opslagruimte huren in Rotterdam. U betaalt bij Eurobox Rotterdam een vast afgesproken huurtermijn voor uw opslagruimte en wij hanteren geen inschrijfkosten en/of administratiekosten; daarnaast brengen wij u geen verzekering in rekening; bij ons betaalt u één all-in prijs mét verzekering! Geen verrassingen bij de huur van een opslagruimte, dat is Eurobox Self Storage Rotterdam.  

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Particulier of zakelijk opslagruimte in Rotterdam huren

De opslagruimtes van Eurobox Self Storage in Rotterdam kunnen door zowel zakelijke huurders gehuurd worden als ook door particulieren! Het gebeurt regelmatig dat mensen denken dat zij bij ons uitsluitend zakelijk zouden kunnen huren, niets is minder waar. U kunt bij ons prima terecht voor de opslag van uw inboedel of het huren van een kleine opslag om thuis meer ruimte te creëren. Bij Eurobox Self Storage Rotterdam huurt u snel en eenvoudig een opslagruimte voor de tijd dat u deze nodig heeft; onze minimale huurtermijn van opslagruimte is slechts veertien dagen, deze is gelijk aan onze opzegtermijn. 

Scroll naar boven