Opslagruimte huren Kralingen-Crooswijk

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren Kralingen-Crooswijk

Multifunctionele opslagruimtes nabij Kralingen - Crooswijk

De opslagruimtes van Eurobox zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Zo kunt u de opslagruimte gebruiken voor bijvoorbeeld uw hobbyspullen, seizoensspullen, motoropslag en ga zo maar door. Maar natuurlijk ook voor zakelijke uiteinden kunt u de opslagruimte bij Kralingen – Crooswijk gebruiken. Denkt u bijvoorbeeld aan bedrijfsarchieven of bedrijfsvoorraden. Naast de zakelijke opslag kunt u ook een vast postadres en/of zakelijk postadres bij ons inschrijven. Het zakelijke postadres kan bovendien gecombineerd worden met een zakelijk vestigingsadres voor inschrijving van de Kamer van Koophandel. Zo bent u gegarandeerd bereikbaar en beschikt u over een correspondentieadres welke niet gekoppeld is aan uw privéadres. Wanneer u zakelijk een postbus huurt in combinatie met een opslagruimte, kunnen wij voor u ook pakketten aannemen en deze in uw ruimte plaatsen.

Transport van en naar uw opslagruimte in omgeving Kralingen – Crooswijk

Eurobox Self Storage nabij Kralingen – Crooswijk beschikt over verschillende transportmogelijkheden. Zo bieden wij u transport aan voor het verhuizen van uw goederen. Dit kan zowel bij het huren van een opslagruimte, als wanneer u geen opslagruimte huurt. Wij beschikken over een aanhangwagen en een verhuisbus welke u tegen een scherp tarief kunt huren. In sommige gevallen kunt u zelfs gratis gebruik maken van de aanhangwagen. De aanhangwagen kunt u huren voor een hele dag voor slechts €27,- en de verhuisbus kunt u voor een halve en hele dag huren, halve dag €70,- en hele dag €110,-. Wanneer u meer informatie wilt, kunt u gerust een kijkje verder nemen op onze website onder transport of informeer naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

Extra aanvullende informatie over de opslagruimtes bij Kralingen – Crooswijk?

Wanneer u een opslagruimte huurt bij de vestiging Rotterdam in de omgeving van Kralingen – Crooswijk kunt u zeven dagen in de week van 06:00 uur tot 23:00 uur bij uw opslagruimte. Tussen deze tijden is de opslagruimte toegankelijk. Onze vestigingsmanager staat zes dagen per week voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wanneer u graag een vrijblijvende rondleiding bij een van onze vestiging wilt, staan onze deskundige medewerkers voor u klaar. Gezamenlijk kunnen wij u verschillende ruimtes laten zien en de beste ruimte voor uw spullen uitkiezen. Uiteraard zullen wij u voorzien van alle informatie en mochten er vragen zijn kunt u deze gelijk stellen.

Plan nu uw bezichtiging

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William