Postbus huren?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Postbus huren?

Eurobox Self Storage verhuurt postbussen aan particulieren en bedrijven. Met een postbus van Eurobox kunt u 7 dagen in de week van 6:00 tot 23:00 uur bij uw post.

Postbus huren voor particulieren

Met een postbus van Eurobox Self Storage beschikt u over een correspondentieadres dat niet is gekoppeld aan uw huisadres. Met dit vaste postadres is uw bereikbaarheid ook gegarandeerd. Een postbus huren kan in heel veel gevallen een uitkomst zijn. Of u nu tijdelijk naar het buitenland gaat, uw huidige woning verkocht heeft en nog geen nieuwe woning heeft gevonden of om een andere reden uw post liever ergens anders ontvangt, bij Eurobox kunt u hiervoor terecht. Ook als u vaak verhuist in relatief in een kort tijdsbestek is een postbus van Eurobox zeer gemakkelijk en blijft uw correspondentie adres bij iedere verhuizing gelijk. Zo heeft u alle tijd om u met de verhuizing bezig te houden in plaats van verhuisberichten te blijven sturen en al uw postbus is 7 dagen per week voor u bereikbaar!

De voordelen van het huren van een postbus zijn:

Altijd post in uw postbus! Voor 5 euro exclusief BTW per maand krijgt u een e-mailnotificatie voor ontvangen post.

LET OP!

Voor inschrijving in gemeentelijke bestanden kunt u uw postbus NIET gebruiken.

Het ontvangen van pakketten op uw postbus is niet mogelijk, dit is uitsluitend mogelijk in combinatie met de zakelijke huur van een opslagruimte (vraag naar de voorwaarden) 

Wilt u meer informatie of direct een postbus huren? Neem contact met ons op door hier te klikken.