• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagruimte huren in Rotterdam

Als u op zoek bent naar mogelijkheden voor het huren van opslagruimte voor uw bedrijf in Rotterdam dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren ruim veertig verschillende formaten opslagruimte in ons opslagbedrijf aan de Frobenstraat 25 in Rotterdam aan bedrijven, instellingen en particulieren. 

Korte of lange termijn zakelijk opslagruimte huren in Rotterdam

Wij verhuren opslagruimte voor korte of lange termijn, de huurtermijn bepaalt u geheel zelf met dien verstande dat het minimaal veertien dagen moet zijn. Dus heeft u kortstondig meer voorraad waar u geen ruimte voor heeft, moet er tijdelijk gereedschap of materieel opgeslagen worden, maar ook als u voor langere tijd opslagruimte te huur zoekt, kunnen wij u een opslagruimte op maat aanbieden. Eurobox is zeer flexibel, u kunt te allen tijde kosteloos wisselen van opslagruimte! Minder of meer opslagruimte nodig? Binnen vijf minuten is het geregeld met de professionele medewerkers van Eurobox. Heeft u de ruimte helemaal niet meer nodig? Geen probleem bij Eurobox hanteren we een opzegtermijn van slechts veertien dagen en kunt u gedurende de maand opzeggen. U betaalt dus nooit voor dagen dat u de ruimte niet nodig heeft! 

Hoe kunt u een zakelijke opslagruimte huren in Rotterdam? 

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden, het formaat opslagruimte en de extra services die wij te bieden hebben. Neemt u gerust contact op met ons via ons gratis telefoonnummer 010-8208869 of kom eens vrijblijvend voor advies bij een van onze professionele medewerkers langs. Heeft u de opslagruimte snel nodig? Wij kunnen zeer snel schakelen en direct op uw wensen inspringen; tijdens onze openingstijden kunt u desgewenst uw goederen al meenemen, zoeken we gezamenlijk een passende opslagruimte uit en kunt u uw goederen direct in de ruimte plaatsen. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Aanvullende diensten

Eurobox heeft voor de zakelijke huurder van opslagruimte diverse aanvullende diensten en services, hierbij kunt u denken aan het gratis wisselen van formaat, het huren van een postbus waar u uw post kunt ontvangen, het gratis in ontvangst nemen van zendingen, éénmalig gratis gebruik en daarna tegen gereduceerd tarief huren van de gesloten aanhangwagen

Scroll naar boven