Opslagruimte Haarlem

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte Haarlem

Eurobox heeft niet alleen het goedkoopste aanbod aan opslagruimtes maar wij hebben ook het grootste aanbod voor particulieren en bedrijven beschikbaar die uit de regio Haarlem komen. Door de schaalgrote van Eurobox kunnen wij goedkopere opslagprijzen aanbieden dan Self Storage bedrijven die uit Haarlem komen.

Aanbieding opslagruimte Haarlem

Claim nu uw 2 maanden gratis huur!

De vestiging van Eurobox ligt op een zichtlocatie en heeft een uitermate gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen a4, a5 en a9 waardoor het uitstekend te bereiken is voor inwoners en bedrijven uit Haarlem. Afhankelijk van waar u precies uit Haarlem woont of werkt is Eurobox al met twintig minuten rijden te bereiken met uw auto of bestelbus.

Over het algemeen komen de meeste van onze klanten niet dagelijks langs waardoor de afstand niet zo belangrijk is en u meer gebaat bent met een goedkopere en veilige opslagruimte. U kunt bij ons al een opslagruimte huren vanaf 1m3, u kunt dit vergelijken met een kleine locker op een treinstation. Deze opslagruimtes worden veelal gebruikt voor de opslag van een aantal verhuisdozen met persoonlijke bezittingen. Naast deze ruimte hebben wij een zeer gevarieerd aanbod aan opslagruimtes beschikbaar. We hebben circa 30 opslagvarianten en deze verschillen onderling ook nog eens in lengte- en breedtematen. We kunnen dus vrijwel iedereen een maatoplossing bieden voor hun opslagbehoefte.

Transport naar de opslagruimte

Eurobox is de enige Self Storage aanbieder in de regio Haarlem die zelf een goedkope verhuiswagen met laadklep voor de verhuur beschikbaar heeft.

Als u een grote verhuizing wenst uit te voeren hebben wij een eigen verhuiswagen met laadklep voor de verhuur beschikbaar die u mag besturen met rijbewijs B. Het huren van een goedkope verhuiswagen is bij ons in een handomdraai geregeld. Aangezien onze aandacht meer ligt bij het verhuren van opslagruimtes en wij de verhuiswagen meer als een serviceproduct benaderen kunnen wij u deze voor een halve dag (4 uur) aanbieden voor slechts 70 euro en een hele dag (8 uur) voor 110 euro. 

Uiteraard is de verhuiswagen ook voor u beschikbaar mocht u geen opslagruimte nodig hebben. De cabine van de verhuiswagen biedt ruimte voor 3 personen en de laadruimte heeft een afmeting van L x B x H. Als u al zeker weet dat u deze goedkope verhuiswagen wenst te huren dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen danwel een reserveringsverzoek op onze website achter te laten. 

Ook hebben wij een gratis gesloten aanhangwagen beschikbaar voor onze klanten die starten met huren van een opslagruimte vanaf 3m2. Deze aanhangwagen heeft een afmeting van L x B x H en is met name handig als u niet een hele grote verhuizing dient uit te voeren. De aanhangwagen huren zonder dat u een opslagruimte gaat huren is uiteraard ook mogelijk voor 27 euro per dag.

De opslagspecialisten van Eurobox adviseren u graag over het juiste formaat van de opslagruimte.

Het is raadzaam als u interesse heeft in een van onze opslagruimtes om u te laten adviseren door een van onze opslagspecialisten. Wij hebben veel ervaring in het kiezen van de juiste opslagruimte en helpen u graag zodat u nooit te veel ruimte huurt. 

U huurt bij ons opslagruimte immers per m2 en naarmate de opslagruimte groter word stijgt de huurprijs ook van de opslagruimte. Onze ervaring is dat er over het algemeen door geïnteresseerden de ruimtes te groot worden ingeschat worden waardoor u onnodig te veel betaald. Kortom door u juist te laten adviseren over de maat van de opslagruimte bent u doorgaans goedkoper uit. Het is beslist niet nodig om bijvoorbeeld een gangpad te creëren in uw opslagbox aangezien de meeste van onze klanten niet dagelijks gebruik maken van hun ruimte en als u onverhoopt toch iets opgehaald dient te worden dan is er genoeg ruimte om wat spullen in de gang te zetten zodat u er gemakkelijk bij kunt.

Meer informatie over opslagruimtes in regio Haarlem