• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagruimte Haarlem

Eurobox heeft niet alleen het goedkoopste aanbod aan opslagruimtes, maar wij hebben ook het grootste aanbod voor particulieren en bedrijven beschikbaar die uit de regio Haarlem komen. Door de schaalgrote van Eurobox kunnen wij goedkopere opslagprijzen aanbieden dan Self Storage bedrijven die uit Haarlem komen.

Eurobox goed bereikbaar

De vestiging van Eurobox ligt op een zicht locatie en heeft een uitermate gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen a4, a5 en a9 waardoor hij uitstekend te bereiken is voor inwoners en bedrijven uit Haarlem. Afhankelijk van waar u precies in Haarlem woont of werkt is Eurobox al met twintig minuten rijden te bereiken met uw auto of bestelbus.

Over het algemeen komen de meeste van onze klanten niet dagelijks langs, waardoor de afstand niet zo belangrijk is en u meer gebaad bent met een goedkopere en veilige opslagruimte. U kunt bij ons al een opslagruimte huren vanaf 1m3, u kunt dit vergelijken met een kleine locker op een treinstation. Deze opslagruimtes worden veelal gebruikt voor de opslag van een aantal verhuisdozen met persoonlijke bezittingen. Naast deze ruimte hebben wij een zeer gevarieerd aanbod aan opslagruimtes beschikbaar. We hebben circa 30 opslagvarianten en deze verschillen onderling ook nog eens in lengte- en breedtematen. We kunnen dus vrijwel iedereen een maatoplossing bieden voor hun opslagbehoefte.

Transport naar de opslagruimte

Eurobox biedt als enige Self Storage in Haarlem naast de opslagruimtes ook een verhuisbus te huur aan. Als u een grote verhuizing wenst uit te voeren, hebben wij een eigen verhuisbus voor de verhuur beschikbaar die u mag besturen met rijbewijs B. Het huren van een goedkope verhuisbus is bij ons in een handomdraai geregeld. Aangezien onze aandacht meer ligt bij het verhuren van opslagruimtes en wij de verhuisbus meer als een serviceproduct benaderen, kunnen wij u deze voor een halve dag (4 uur) aanbieden voor slechts 60 euro en een hele dag (8 uur) voor 90 euro. 

Uiteraard is de verhuisbus ook voor u beschikbaar mocht u geen opslagruimte nodig hebben. De cabine van de verhuiswagen biedt ruimte voor 3 personen en de laadruimte heeft een afmeting van 2,84 x 1,74 x 1,76. Als u al zeker weet dat u deze goedkope verhuisbus wenst te huren, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen dan wel een reserveringsverzoek op onze website achter te laten. 

Ook hebben wij een gratis gesloten aanhangwagen beschikbaar voor onze klanten, die starten met huren van een opslagruimte vanaf 3m2. Deze aanhangwagen heeft een afmeting van 2,50 x 1,30 x 1,52 en is met name handig als u niet een hele grote verhuizing dient uit te voeren. De aanhangwagen huren zonder dat u een opslagruimte gaat huren is uiteraard ook mogelijk voor 27 euro per dag.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Advies voor het juiste formaat opslagruimte

De opslagspecialisten van Eurobox adviseren u graag over het juiste formaat van de opslagruimte.
Het is raadzaam als u interesse heeft in een van onze opslagruimtes om u te laten adviseren door een van onze opslagspecialisten. Wij hebben veel ervaring in het kiezen van de juiste opslagruimte en helpen u graag, zodat u nooit te veel ruimte huurt. 

U huurt bij ons opslagruimte immers per m2 en naarmate de opslagruimte groter wordt, stijgt de huurprijs van de opslagruimte ook. Onze ervaring is dat over het algemeen door geïnteresseerden de ruimtes te groot worden ingeschat, waardoor u onnodig te veel betaalt. Kortom door u juist te laten adviseren over de maat van de opslagruimte, bent u doorgaans goedkoper uit. Het is beslist niet nodig om bijvoorbeeld een gangpad te creëren in uw opslagbox aangezien de meeste van onze klanten niet dagelijks gebruik maken van hun ruimte en als er onverhoopt toch iets opgehaald dient te worden, dan is er genoeg ruimte om wat spullen in de gang te zetten zodat u er gemakkelijk bij kunt.

Scroll naar boven